Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Come Palta C.F Atomicos FC
Normal Tactiek Estandar 433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten adequate
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Socías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izcue rent richting de bal. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izcue moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Izcue kan niet meer verder spelen.

3e minuut.
Socías is nu in balbezit. Hormigos begaat een overtreding. Socías is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco met een snel genomen vrije trap. Kunstmann kopt de bal weg. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Kunstmann kopt de bal weg. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis onderschept slim de pass. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco speelt de bal door. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. O`Higgins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Hormigos probeert naar een medespeler te passen. Ramis rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:1

30e minuut.
Socías geeft een lange en hoge pass. O`Higgins speelt de bal door. Artigas kopt de bal weg. Ramis is nu in balbezit. Ramis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:2

31e minuut.
Otarola speelt de bal door. Monsálvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis onderschept slim de pass. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:3

33e minuut.
Artigas onderschept slim de pass. Artigas met een sublieme pass. Ramis rent richting de bal. Ramis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Monsálvez rent richting de bal. Doberti verovert de bal door een tackle van achteren. Doberti met een sublieme pass. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Come Palta C.F 70%, Atomicos FC 30%.
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:4

47e minuut.
Hormigos probeert de bal aan de voet te houden. Figueroa kopt de bal weg. Klungelig pakt Brisso de bal. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ... O`Higgins bokst de bal weg.

48e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo geeft de bal voor. Inworp. Kunstmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is Monsálvez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco speelt de bal door. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Monsálvez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueroa raakt geblesseerd tijdens het duel. Pastel met een snel genomen vrije trap. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Prado kopt de bal weg. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunstmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kunstmann haalt uit met een fantastische trap. Morillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. O`Higgins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas probeert naar een medespeler te passen. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco met een sublieme pass. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis onderschept slim de pass. Ramis schiet op doel. O`Higgins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas met een sublieme pass. Blanco speelt de bal door. Ramis is nu in balbezit. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
O`Higgins trapt de bal weg van het doel. Figueroa kopt de bal weg. Kunstmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Artigas speelt de bal door. Ramis is nu in balbezit. Morillo is nu in balbezit. Ramis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. O`Higgins trapt de bal weg van het doel. Selman is nu in balbezit. Selman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Selman probeert de bal aan de voet te houden. Méndez rent richting de bal. Figueroa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Figueroa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Come Palta C.F 74%, Atomicos FC 26%.
Come Palta C.F - Atomicos FC 0:4