Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ChocoCoco ŠK Tajfún Nitra
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen adequate


9e minuut.
Chinoranský is nu in balbezit. Chodiman verovert de bal door een tackle van achteren. Chodiman speelt de bal door. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Adamczak heeft problemen om de bal te vangen. Adamczak geeft een lange en hoge pass. Bricout kopt de bal weg. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bricout geeft een hoge lob. Daar is Chodiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinaly rent richting de bal. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:1

28e minuut.
Vilkkilä onderschept slim de pass. Vilkkilä probeert naar een medespeler te passen. Avezaat is nu in balbezit. Paemel rent richting de bal. Paemel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Avezaat onderschept slim de pass. Avezaat speelt de bal door. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Busuioc kopt de bal weg. Stupár met een sublieme pass. Busuioc kopt de bal weg. Chodiman rent richting de bal. Chodiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Steinhubl heeft problemen om de bal te vangen. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat passt de bal in één keer door. Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:2

43e minuut.
Avezaat is nu in balbezit. Steinhubl verovert de bal door een tackle van achteren. Steinhubl speelt de bal door. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:3

44e minuut.
Adamczak met een sublieme pass. Steinhubl met een sublieme pass. Chinoranský rent richting de bal. Avezaat verovert de bal door een tackle van achteren. Avezaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ChocoCoco 79%, ŠK Tajfún Nitra 21%.
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:4

48e minuut.
Šavel probeert de bal aan de voet te houden. Avezaat is nu in balbezit. Avezaat passt de bal in één keer door. Chodiman rent richting de bal. Chodiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Albrechts probeert naar een medespeler te passen. Butkovský is nu in balbezit. Paemel onderschept slim de pass. Paemel schiet op doel. Stupár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:5

56e minuut.
Chodiman rent richting de bal. Chodiman passt de bal met de wreef. Paemel is nu in balbezit. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stupár met een harde bal richting middenveld. Avezaat kopt de bal weg. Šavel controleert de bal met de borst. Chodiman rent richting de bal. Chodiman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Siba geeft een lange en hoge pass. Bricout kopt de bal weg. Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Chodiman de bal. Chodiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinhubl onderschept slim de pass. Steinhubl met een sublieme pass. Paemel rent richting de bal. Paemel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Stupár trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilkkilä met een snelle inworp. Bricout rent richting de bal. Bricout geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Busuioc speelt de bal door. Kubina heeft problemen om de bal te vangen. Bricout met een sublieme pass. Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paemel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Butkovský is nu in balbezit. Butkovský geeft een hoge lob. Busuioc kopt de bal weg. Chodiman is nu in balbezit. Chodiman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Avezaat kopt de bal weg. Daar is Butkovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodiman schiet op doel. Stupár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ChocoCoco 75%, ŠK Tajfún Nitra 25%.
FC ChocoCoco - ŠK Tajfún Nitra 0:6