Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Effeciinternazionale US Fionda
giù Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 21.8
very good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


1e minuut.
Butt met een sublieme pass. Giordani is nu in balbezit. Trzpień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzpień krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Waz geeft de bal voor. Bottigli heeft problemen om de bal te vangen. Butt is nu in balbezit. Butt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 1:0

4e minuut.
Ren met een sublieme pass. Butt is nu in balbezit. Butt passt de bal met de wreef. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzpień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 2:0

5e minuut.
Butt is nu in balbezit. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień passt de bal met de wreef. Butt is nu in balbezit. Butt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Butt passt de bal met de wreef. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál probeert naar een medespeler te passen. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waz met een snelle inworp. Nagypál geeft een lange en hoge pass. Butt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 3:0

16e minuut.
Trzpień rent richting de bal. Trzpień geeft een hoge lob. Daar is Caratallada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt schiet op doel. Albertini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 4:0

22e minuut.
Butt passt de bal met de wreef. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień passt de bal zonder na te denken. Waz is nu in balbezit. Waz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nagypál speelt de bal door. Trzpień is nu in balbezit. Brandolesio rent richting de bal. Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Albertini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień schiet op doel. Albertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 5:0

27e minuut.
Klungelig pakt Caratallada de bal. Caratallada passt de bal in één keer door. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 6:0

29e minuut.
Klungelig pakt Nagypál de bal. Nagypál geeft de bal voor. Klungelig pakt Bottigli de bal. Butt is nu in balbezit. Butt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nagypál probeert naar een medespeler te passen. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzpień speelt de bal door. Butt rent richting de bal. Butt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Trzpień de bal. Trzpień draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brandolesio de bal onder controle te krijgen. Butt is nu in balbezit. Butt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 7:0

38e minuut.
Bottigli onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Caratallada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Butt krijgt zijn hoofd ertegen. Albertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brandolesio heeft problemen om de bal te vangen. Trzpień rent richting de bal. Giordani rent richting de bal. Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál geeft een lange en hoge pass. Butt is nu in balbezit. Butt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brandolesio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waz met de inworp. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effeciinternazionale 21%, US Fionda 79%.
Effeciinternazionale - US Fionda 7:0

48e minuut.
Giacometti kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcis de bal. Butt rent richting de bal. Butt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bottigli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Trzpień rent richting de bal. Giordani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordani passt de bal zonder na te denken. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál schiet op doel. Albertini bokst de bal weg.

53e minuut.
Ren kopt de bal weg. Nagypál probeert naar een medespeler te passen. Trzpień heeft problemen om de bal te vangen. Trzpień schiet op doel. Albertini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 8:0

58e minuut.
Nagypál is nu in balbezit. Nagypál passt de bal in één keer door. Butt heeft problemen om de bal te vangen. Butt haalt uit met een fantastische trap. Albertini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 9:0

63e minuut.
Inworp. Caratallada met een snelle inworp. Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Waz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Trzpień onderschept slim de pass. Trzpień passt de bal zonder na te denken. Nagypál heeft problemen om de bal te vangen. Nagypál schiet op doel. Albertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 10:0

69e minuut.
Waz met de inworp. Alegre speelt de bal door. Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz geeft een hoge lob. Butt krijgt zijn hoofd ertegen. Albertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 11:0

70e minuut.
Waz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganea komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Libé bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea geeft een hoge lob. Daar is Trzpień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzpień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 12:0

74e minuut.
Nagypál rent richting de bal. Nagypál speelt de bal door. Brandolesio rent richting de bal. Trzpień verovert de bal door een tackle van achteren. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Albertini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ganea is nu in balbezit. Ganea geeft een hoge lob. Butt springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Butt is nu in balbezit. Butt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trzpień de bal. Trzpień haalt uit met een fantastische trap. Albertini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 13:0

86e minuut.
Caratallada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nagypál de bal. Nagypál geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Libé de bal. Trzpień bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ganea neemt de hoekschop. Trzpień kopt de bal weg. Butt is nu in balbezit. Butt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ganea onderschept slim de pass. Ganea passt de bal zonder na te denken. Butt rent richting de bal. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 14:0

89e minuut.
Butt is nu in balbezit. Nagypál speelt de bal door. Trzpień is nu in balbezit. Trzpień draait met de bal, schiet en ... Albertini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Effeciinternazionale - US Fionda 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Effeciinternazionale 13%, US Fionda 87%.
Effeciinternazionale - US Fionda 15:0