Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super FC A.S.D.Altavilla Silentina Calcio
fran 3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Pestalozzi geeft een hoge lob. Leonini kopt de bal weg. Daar is Pausini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldinelli rent richting de bal. Baldinelli schiet op doel. Minetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Giovagnorio kan de bal niet met de borst controleren. Barbini rent richting de bal. Giovagnorio verovert de bal door een tackle van achteren. Giovagnorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super FC - A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 1:0

31e minuut.
Florio rent richting de bal. Florio geeft de bal voor. Barba speelt de bal door. Giovagnorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovagnorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Barba bereikt de bal nog maar net als eerste. Caliano is nu in balbezit. Barba onderschept slim de pass. Giovagnorio rent richting de bal. Giovagnorio schiet op doel. Quartieri bokst de bal weg.

42e minuut.
Quartieri met een harde bal richting middenveld. Pettinelli is nu in balbezit. Pettinelli passt de bal met de wreef. Brůcha is nu in balbezit. Brůcha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super FC 41%, A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 59%.
Super FC - A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 1:0

50e minuut.
Rio kopt de bal weg. Giovagnorio heeft problemen om de bal te vangen. Giovagnorio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brůcha de bal. Brůcha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Brůcha heeft problemen om de bal te vangen. Giovagnorio rent richting de bal. Brůcha is nu in balbezit. Giovagnorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovagnorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pausini kopt de bal weg. Pettinelli is nu in balbezit. Pettinelli geeft een hoge lob. Brůcha rent richting de bal. Brůcha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Quartieri met een sublieme pass. Pausini kopt de bal weg. Daar is Ciommi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovagnorio speelt de bal door. Ciommi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Super FC - A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 2:0

76e minuut.
Pettinelli met een snelle inworp. Giovagnorio is nu in balbezit. Giovagnorio geeft een hoge lob. Rio heeft problemen om de bal te vangen. Rio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ciommi de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Quartieri trapt de bal weg. Caliano rent richting de bal. Barba begaat een overtreding. Caliano roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Caliano kan niet meer verder spelen. Monfreda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gambara kopt de bal weg. Barba is nu in balbezit. Barba geeft een hoge lob. Brůcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Brůcha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Super FC - A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super FC 18%, A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 82%.
Super FC - A.S.D.Altavilla Silentina Calcio 3:0