Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U.C. Virtualdoria BarcellonaFC
442 rev Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ghetti is nu in balbezit. Auriemma speelt de bal door. Leocata is nu in balbezit. Ghetti onderschept slim de pass. Ghetti haalt uit met een fantastische trap. Cassinari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 1:0

4e minuut.
Adatte passt de bal in één keer door. Ghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti probeert naar een medespeler te passen. Ventre rent richting de bal. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 2:0

7e minuut.
Auriemma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riguer met de inworp. Ghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Succi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 3:0

10e minuut.
D`Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ventre rent richting de bal. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 4:0

13e minuut.
Ielardi geeft een lange en hoge pass. Pagliara kopt de bal weg. Adatte rent richting de bal. Adatte geeft een hoge lob. Ghetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pagliara geeft de bal voor. Auriemma probeert de bal met de borst te controleren. Riguer onderschept slim de pass. Ghetti is nu in balbezit. Ghetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Succi trapt de bal weg. Adatte kopt de bal weg. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel. Cassinari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 5:0

32e minuut.
Ielardi speelt de bal door. Klungelig pakt De Micheli de bal. De Micheli probeert naar een medespeler te passen. Ghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti draait met de bal, schiet en ... Cassinari bokst de bal weg.

45e minuut.
Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù passt de bal in één keer door. Leocata rent richting de bal. Ghetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ghetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 20%, BarcellonaFC 80%.
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 5:0

48e minuut.
Leocata probeert de bal met de borst te controleren. Cantù verovert de bal door een tackle van achteren. Cantù passt de bal met de wreef. Ghetti rent richting de bal. Ghetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ghetti passt de bal zonder na te denken. Cantù rent richting de bal. Cantù passt de bal met de wreef. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Riguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Riguer geeft de bal voor. Ghetti is nu in balbezit. Ghetti draait met de bal, schiet en ... D`Alba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Proietti rent richting de bal. De Micheli onderschept slim de pass. De Micheli passt de bal in één keer door. Cantù is nu in balbezit. Cantù probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Riguer met een sublieme pass. Cantù is nu in balbezit. Cantù passt de bal in één keer door. Ghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Leocata bereikt de bal nog maar net als eerste. De Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. Cantù is nu in balbezit. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 18%, BarcellonaFC 82%.
U.C. Virtualdoria - BarcellonaFC 5:0