Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Acicul FC Viitorul Văleni
atac Tactiek F3kka
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 30
average Schieten average
poor Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Langone rent richting de bal. Langone probeert naar een medespeler te passen. Cerello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 1:0

4e minuut.
Daar is Mascherpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore is nu in balbezit. Moore passt de bal in één keer door. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Karaboya heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Phi is nu in balbezit. Karaboya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karaboya krijgt een gele kaart. Ðức Phi raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Phi met een snel genomen vrije trap. Langone krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone met een sublieme pass. Cerello probeert naar een medespeler te passen. Preotu rent richting de bal. Preotu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Josse geeft een hoge lob. Preotu kopt de bal weg. Langone probeert de bal aan de voet te houden. Cerello is nu in balbezit. Cerello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Świderek haalt uit met een fantastische trap. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Mascherpa kopt de bal weg. Stroenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroenko geeft een lange en hoge pass. Pastor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Josse rent richting de bal. Kremenović onderschept slim de pass. Karaboya met een sublieme pass. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Josse geeft de bal voor. Daar is Langone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langone passt de bal met de wreef. Cerello is nu in balbezit. Cerello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cerello controleert de bal met de borst. Mascherpa is nu in balbezit. Ðức Phi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Phi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mascherpa probeert naar een medespeler te passen. Preotu is nu in balbezit. Preotu geeft een lange en hoge pass. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel. Chiriac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cerello is nu in balbezit. Cerello schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 45%, FC Viitorul Văleni 55%.
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 1:0

55e minuut.
Kremenović rent richting de bal. Kremenović passt de bal in één keer door. Moore met een sublieme pass. Świderek is nu in balbezit. Świderek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ghiţulescu kopt de bal weg. Rampillon is nu in balbezit. Papagno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papagno krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Adamek verovert de bal door een tackle van achteren. Adamek geeft de bal voor. Boileau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langone bereikt de bal nog maar net als eerste. Langone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ðức Phi passt de bal zonder na te denken. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Langone passt de bal zonder na te denken. Cerello is nu in balbezit. Cerello geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chiriac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Moore probeert naar een medespeler te passen. Ðức Phi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaboya. Karaboya krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Klungelig pakt Adamek de bal. Adamek geeft een hoge lob. Casamitjana rent richting de bal. Ðức Phi verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Phi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langone is nu in balbezit. Langone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu geeft een lange en hoge pass. Adamek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langone rent richting de bal. Langone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Papagno verovert de bal door een tackle van achteren. Rampillon onderschept slim de pass. Rampillon passt de bal met de wreef. Cerello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 47%, FC Viitorul Văleni 53%.
F.C. Acicul - FC Viitorul Văleni 1:0