Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanes de Oriente F.C. ATLETICO TUY
4D-3-3 Tactiek electronica
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 46.9
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Daar is Hegenbart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Botea is nu in balbezit. Botea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanes de Oriente F.C. - ATLETICO TUY 0:1

32e minuut.
Chwałek met een sublieme pass. Tabata rent richting de bal. Manzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manzano krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vilím rent richting de bal. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vilím verovert de bal door een tackle van achteren. Vilím geeft een lange en hoge pass. Ricanelli rent richting de bal. Botea verovert de bal door een tackle van achteren. Botea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 53%, ATLETICO TUY 47%.
Titanes de Oriente F.C. - ATLETICO TUY 0:1

54e minuut.
Dolgetta passt de bal zonder na te denken. Vilím bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Reinoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

63e minuut.
Petit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cudak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Petit ... Strafschop! Petit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cudak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ricanelli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Reinoso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanes de Oriente F.C. - ATLETICO TUY 1:1

64e minuut.
Ricanelli passt de bal zonder na te denken. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwałek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Hegenbart is nu in balbezit. Hegenbart geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ricanelli de bal. Botea rent richting de bal. Botea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Feltscher met een harde bal richting middenveld. Avile kopt de bal weg. Botea rent richting de bal. Botea draait met de bal, schiet en ... Feltscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanes de Oriente F.C. 44%, ATLETICO TUY 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Titanes de Oriente F.C. - ATLETICO TUY 1:1