Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManUntd ATLETICO TUY
Normal Tactiek electronica
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten average
hopeless Passen average
poor Verdedigen average


3e minuut.
Noguera met een snelle inworp. Concepción is nu in balbezit. Concepción geeft een lange en hoge pass. Bolivar rent richting de bal. Bolivar haalt uit met een fantastische trap. Obregón bokst de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Chalbaud is nu in balbezit. Cuares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuares krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Camejo geeft een hoge lob. Inworp. Zgórka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata is nu in balbezit. Tabata geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zgórka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bolivar de bal. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:1

13e minuut.
Avile zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgórka geeft de bal voor. Bolivar rent richting de bal. Bolivar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cuares bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuares speelt de bal door. Soteldo rent richting de bal. Concepción onderschept slim de pass. Concepción geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bolivar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:2

24e minuut.
Zgórka verovert de bal door een tackle van achteren. Zgórka geeft een lange en hoge pass. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Torres geeft de bal voor. Inworp. Zgórka met de inworp. Tabata geeft de bal voor. Bolivar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Obregón bokst de bal weg.

32e minuut.
Obregón trapt de bal weg van het doel. Cuares kopt de bal weg. Bolivar rent richting de bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zgórka geeft een hoge lob. Bolivar rent richting de bal. Tabata rent richting de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:3

36e minuut.
Avile bereikt de bal nog maar net als eerste. Avile geeft een lange en hoge pass. Bolivar kopt de bal weg. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManUntd 79%, ATLETICO TUY 21%.
ManUntd - ATLETICO TUY 0:3

46e minuut.
Chalbaud is nu in balbezit. Tabata verovert de bal door een tackle van achteren. Tabata speelt de bal door. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:4

59e minuut.
Daar is Concepción, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Concepción geeft een hoge lob. Bolivar is nu in balbezit. Klungelig pakt Tabata de bal. Tabata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Noguera met een snelle inworp. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción passt de bal in één keer door. Bolivar rent richting de bal. Bolivar draait met de bal, schiet en ... Obregón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:5

67e minuut.
Zgórka geeft een hoge lob. Daar is Bolivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata met een sublieme pass. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:6

69e minuut.
Tabata probeert naar een medespeler te passen. Bolivar rent richting de bal. Tabata rent richting de bal. Tabata schiet op doel. Obregón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:7

74e minuut.
Tabata passt de bal met de wreef. Bolivar heeft problemen om de bal te vangen. Camejo rent richting de bal. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:8

77e minuut.
Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata rent richting de bal. Bolivar rent richting de bal. Tabata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabata draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:9

79e minuut.
Crespo geeft een hoge lob. Zgórka kopt de bal weg. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabata rent richting de bal. Tabata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zgórka passt de bal zonder na te denken. Tabata is nu in balbezit. Tabata passt de bal zonder na te denken. Bolivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolivar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:10

86e minuut.
Concepción rent richting de bal. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Tabata probeert naar een medespeler te passen. Bolivar is nu in balbezit. Bolivar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManUntd - ATLETICO TUY 0:11

88e minuut.
Tabata rent richting de bal. Tabata passt de bal met de wreef. Bolivar rent richting de bal. Bolivar haalt uit met een fantastische trap. Camejo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManUntd 77%, ATLETICO TUY 23%.
ManUntd - ATLETICO TUY 0:11