Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-25 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.017
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Spin Of Terrible Winds Steaua Urziceni
modificata Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 14.5
adequate Schieten poor
good Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Macri is nu in balbezit. Dincă onderschept slim de pass. Dincă met een sublieme pass. Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ilovici is nu in balbezit. Ilovici passt de bal zonder na te denken. Potegea is nu in balbezit. Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Walle schiet op doel. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 1:0

9e minuut.
Macri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dugdale komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Dugdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugdale speelt de bal door. Ilovici controleert de bal met de borst. Cardei rent richting de bal. Cardei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dugdale probeert de bal met de borst te controleren. Cardei verovert de bal door een tackle van achteren. Cardei probeert naar een medespeler te passen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici draait met de bal, schiet en ... Alexander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Manolache probeert de bal met de borst te controleren. Kelly is nu in balbezit. Kelly geeft de bal voor. Walle rent richting de bal. Walle schiet op doel. Tănăsoaica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Brygoła de bal. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Marian probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 2:0

34e minuut.
Walle speelt de bal door. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła passt de bal in één keer door. Walle is nu in balbezit. Walle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 3:0

35e minuut.
Potegea rent richting de bal. Potegea passt de bal in één keer door. Tănăsoaica heeft problemen om de bal te vangen. Walle rent richting de bal. Walle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 4:0

36e minuut.
Ilovici met een sublieme pass. Cardei heeft problemen om de bal te vangen. Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła draait met de bal, schiet en ... Tănăsoaica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 64%, Steaua Urziceni 36%.
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 4:0

48e minuut.
Deaker geeft een lange en hoge pass. Walle kopt de bal weg. Potegea heeft problemen om de bal te vangen. Brygoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Brygoła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

76e minuut.
Dugdale is nu in balbezit. Ilovici onderschept slim de pass. Ilovici speelt de bal door. Cardei is nu in balbezit. Cardei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Potegea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walle probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Potegea de bal onder controle te krijgen. Brygoła is nu in balbezit. Brygoła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 63%, Steaua Urziceni 37%.
Spin Of Terrible Winds - Steaua Urziceni 4:0