Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Philippines GOdSLACK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Maganto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabigao verovert de bal door een tackle van achteren. Cabigao passt de bal in één keer door. Dimaranan heeft problemen om de bal te vangen. Dimaranan schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Juico bereikt de bal nog maar net als eerste. Juico speelt de bal door. Catindig bereikt de bal nog maar net als eerste. Catindig schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dimaaliw de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Malipot passt de bal met de wreef. Dumalus probeert naar een medespeler te passen. de la Rosa is nu in balbezit. Bagoyo is nu in balbezit. Bagoyo probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Dolera de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malipot met een snelle inworp. Juico rent richting de bal. Juico draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Bangachon is nu in balbezit. Bangachon geeft een lange en hoge pass. Ferreria is nu in balbezit. Catindig onderschept slim de pass. Catindig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maganto speelt de bal door. Bangachon speelt de bal door. Malipot rent richting de bal. Malipot geeft een hoge lob. Dumalus speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dalao speelt de bal door. Dimaranan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Philippines - GOdSLACK 1:0

43e minuut.
Catindig met een sublieme pass. Juico heeft problemen om de bal te vangen. Dimaranan is nu in balbezit. Dimaranan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 58%, GOdSLACK 42%.
Philippines - GOdSLACK 1:0

52e minuut.
Ferreria rent richting de bal. Catindig is nu in balbezit. Juico rent richting de bal. Juico schiet op doel. Dalao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Philippines - GOdSLACK 1:1

55e minuut.
Bangachon met een sublieme pass. Maganto rent richting de bal. Dimaranan maakt een afschuwelijke overtreding. Dimaranan krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mabilangan rent richting de bal. Mabilangan met een sublieme pass. Inding bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimaranan onderschept slim de pass. Dimaranan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Philippines 47%, GOdSLACK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Philippines - GOdSLACK 1:1