Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
agam ghdsgfesy
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
11.4 gemiddelde waardering 19.2
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Grainik rent richting de bal. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Saban zijn tegenspeler op de grond. Saban krijgt een gele kaart. Kopel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kopel kan niet meer verder spelen. Deree komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Benayun is nu in balbezit. Benayun speelt de bal door. Rif bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahlon verovert de bal door een tackle van achteren. Cahlon haalt uit met een fantastische trap. Korman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Balili is nu in balbezit. Balili passt de bal zonder na te denken. Melikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an onderschept slim de pass. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sukenik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mish`an heeft problemen om de bal te vangen. Balili met een sublieme pass. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Saban rent richting de bal. Eprhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Deree de bal. Deree geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Eprhaim kopt de bal weg. Sassi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
agam - ghdsgfesy 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asraff met een snelle inworp. Deree bereikt de bal nog maar net als eerste. Deree geeft een hoge lob. Mish`an rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kitelman rent richting de bal. Ben Ezra met een sublieme pass. Cahlon rent richting de bal. Grainik is nu in balbezit. Grainik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 60%, ghdsgfesy 40%.
agam - ghdsgfesy 0:1

70e minuut.
Melikson is nu in balbezit. Melikson passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Mish`an de bal onder controle te krijgen. Sukenik rent richting de bal. Sukenik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
agam - ghdsgfesy 0:2

82e minuut.
Elkayam geeft een lange en hoge pass. Sukenik is nu in balbezit. Sukenik geeft de bal voor. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: agam 63%, ghdsgfesy 37%.
agam - ghdsgfesy 0:2