Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mimian MİDYATSPOR
4-3-3 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.6 gemiddelde waardering 46.5
redelijk Schieten zwak
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec passt de bal zonder na te denken. Gugu rent richting de bal. Gugu schiet op doel. Gia Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Schino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ryen probeert naar een medespeler te passen. Cukić heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Domínguez krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mircea is nu in balbezit. Ryen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cukić onderschept slim de pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea draait met de bal, schiet en ... Oduncu bokst de bal weg.

13e minuut.
Matúz rent richting de bal. Matúz speelt de bal door. Gugu rent richting de bal. Gugu geeft de bal voor. Klungelig pakt Dudka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimian - MİDYATSPOR 0:1

15e minuut.
Plodek rent richting de bal. Plodek met een sublieme pass. Matúz rent richting de bal. Matúz geeft een hoge lob. Schino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Matúz met een sublieme pass. Gugu geeft een hoge lob. Plodek is nu in balbezit. Plodek geeft een hoge lob. Czerwiec maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Doeltrap. Schino trapt de bal weg van het doel. Gugu kopt de bal weg. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cukić onderschept slim de pass. Cukić geeft een lange en hoge pass. Daar is Czerwiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schino met een sublieme pass. Mircea is nu in balbezit. Cukić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cukić krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gronau geeft een hoge lob. Domínguez is nu in balbezit. Gugu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gugu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronau verovert de bal door een tackle van achteren. Gronau geeft de bal voor. Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczykiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mimian - MİDYATSPOR 0:2

41e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborga onderschept slim de pass. Taborga passt de bal met de wreef. Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczykiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vicente met een snelle inworp. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Plodek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plodek krijgt een gele kaart. Pyziak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pyziak kan niet meer verder spelen. Genechten komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimian 61%, MİDYATSPOR 39%.
Mimian - MİDYATSPOR 0:2

50e minuut.
Krápník onderschept slim de pass. Krápník passt de bal zonder na te denken. Holerka rent richting de bal. Mircea onderschept slim de pass. Mircea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Genechten geeft de bal voor. Taborga kopt de bal weg. Klungelig pakt Holerka de bal. Mircea rent richting de bal. Mircea haalt uit met een fantastische trap. Oduncu bokst de bal weg. Krápník rent richting de bal. Krápník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Szramka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matúz met de inworp. Kowalczykiewicz is nu in balbezit. Kowalczykiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cukić verovert de bal door een tackle van achteren. Cukić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kowalczykiewicz de bal. Kowalczykiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mimian - MİDYATSPOR 0:3

68e minuut.
Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu onderschept slim de pass. Gugu geeft een hoge lob. Czerwiec heeft problemen om de bal te vangen. Czerwiec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Plodek geeft een lange en hoge pass. Matúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gia Hưng zijn tegenspeler op de grond. Gia Hưng krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Gronau bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronau geeft een lange en hoge pass. Dudka heeft problemen om de bal te vangen. Plodek is nu in balbezit. Plodek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mimian 76%, MİDYATSPOR 24%.
Mimian - MİDYATSPOR 0:3