Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
awadh real maddred
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Al Kaabi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Fouad komt het veld opgelopen.

33e minuut.
bin Zayed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Yousif rent richting de bal. Ahmad Yousif met een sublieme pass. Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
bin Zayed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Darwish rent richting de bal. Hana Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. bin Humaid is nu in balbezit. Hana Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Hussain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awadh 65%, real maddred 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awadh - real maddred 0:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeer met de inworp. Abbas is nu in balbezit. Abbas schiet op doel. Klungelig pakt Al Gobash de bal. Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Huzayel is nu in balbezit. Huzayel geeft een lange en hoge pass. Abed Mustafa speelt de bal door. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zeer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Huzayel rent richting de bal. bin Humaid verovert de bal door een tackle van achteren. bin Humaid passt de bal in één keer door. Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
awadh - real maddred 0:1

76e minuut.
Ahmad Yousif speelt de bal door. Zuhair rent richting de bal. Zuhair passt de bal in één keer door. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
El Fouad met een sublieme pass. Hana Hussain rent richting de bal. Hana Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Hussain verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Hussain draait met de bal, schiet en ... bin Shehhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Zeer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Fouad komt het veld opgelopen. Zuhair met de inworp. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad draait met de bal, schiet en ... bin Shehhi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
awadh - real maddred 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: awadh 49%, real maddred 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
awadh - real maddred 1:1