Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martirosyan FC Goris JR
H1 Tactiek kyores
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten average
good Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikuś met de inworp. Łubkowski rent richting de bal. Łubkowski geeft een hoge lob. Sukiasyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Artsruni heeft problemen om de bal te vangen. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sukiasyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martirosyan FC - Goris JR 1:0

10e minuut.
Łubkowski passt de bal met de wreef. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan passt de bal in één keer door. Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan draait met de bal, schiet en ... Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Hacheryan met een snelle inworp. Szudrowicz rent richting de bal. Szudrowicz passt de bal in één keer door. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zakaryan trapt de bal weg. Nalbandyan kopt de bal weg. Daar is Hamikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel haalt uit met een fantastische trap. Sankaran bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrudel passt de bal in één keer door. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martirosyan FC - Goris JR 1:1

37e minuut.
Nalbandyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandyan speelt de bal door. Nahapetyan met een sublieme pass. Ştrudel heeft problemen om de bal te vangen. Ştrudel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martirosyan FC - Goris JR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martirosyan FC 59%, Goris JR 41%.
Martirosyan FC - Goris JR 1:2

49e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan passt de bal zonder na te denken. Łubkowski rent richting de bal. Nalbandyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nalbandyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Martirosyan FC - Goris JR 1:3

51e minuut.
Ohanyan heeft problemen om de bal te vangen. Ohanyan met een sublieme pass. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan schiet op doel. Sankaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Zakaryan trapt de bal weg van het doel. Ştrudel kopt de bal weg. Hamikyan heeft problemen om de bal te vangen. Nalbandyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalbandyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martirosyan FC 54%, Goris JR 46%.
Martirosyan FC - Goris JR 1:3