Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Merseyside Rovers Romeo Fc
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Doeltrap. Ganase trapt de bal weg van het doel. Sui Sen kopt de bal weg. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam schiet op doel. Stijnen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Teoh met een snelle inworp. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sui Sen met een sublieme pass. Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sui Sen is nu in balbezit. Sui Sen geeft een hoge lob. Teoh is nu in balbezit. Teoh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Teo is nu in balbezit. Kwang bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo onderschept slim de pass. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zegarliński geeft een hoge lob. Daar is Dewani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Występski is nu in balbezit. Występski schiet op doel. Gim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merseyside Rovers - Romeo Fc 1:0

22e minuut.
Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase rent richting de bal. Teo onderschept slim de pass. Teo schiet op doel. Gim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Merseyside Rovers - Romeo Fc 2:0

33e minuut.
Siew onderschept slim de pass. Siew passt de bal met de wreef. Zegarliński probeert naar een medespeler te passen. Występski is nu in balbezit. Występski schiet op doel. Gim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Teo probeert naar een medespeler te passen. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski schiet op doel. Ganase probeert de bal aan de voet te houden. Gim probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Merseyside Rovers - Romeo Fc 3:0

39e minuut.
Kwang is nu in balbezit. Teo onderschept slim de pass. Teo passt de bal met de wreef. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Merseyside Rovers - Romeo Fc 4:0

41e minuut.
Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwang is nu in balbezit. Teo begaat een overtreding. Kwang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kwang kan niet meer verder spelen. Teo geeft een hoge lob. Soh komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Siew probeert naar een medespeler te passen. Zegarliński rent richting de bal. Woo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Woo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Woo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merseyside Rovers 42%, Romeo Fc 58%.
Merseyside Rovers - Romeo Fc 4:0

50e minuut.
Teo is nu in balbezit. Zegarliński rent richting de bal. Zegarliński met een sublieme pass. Teo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Mok passt de bal met de wreef. Siew is nu in balbezit. Siew passt de bal in één keer door. Występski rent richting de bal. Występski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nam is nu in balbezit. Sui Sen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siew onderschept slim de pass. Nam rent richting de bal. Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Siew verovert de bal door een tackle van achteren. Teo is nu in balbezit. Teo passt de bal met de wreef. Kabella is nu in balbezit. Kabella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sui Sen heeft problemen om de bal te vangen. Siew rent richting de bal. Sui Sen begaat een overtreding. Sui Sen krijgt een gele kaart. Siew is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siew zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Merseyside Rovers 27%, Romeo Fc 73%.
Merseyside Rovers - Romeo Fc 4:0