Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kodak stur
Normal Tactiek 1+1
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten wonderbaarlijk
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Butică onderschept slim de pass. Seniuk is nu in balbezit. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Butică rent richting de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stepanov probeert de bal aan de voet te houden. Grzymała speelt de bal door. Nesterenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk onderschept slim de pass. Vokalchuk schiet op doel. Kristalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:1

5e minuut.
Grzymała raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pereson komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov passt de bal in één keer door. Popov probeert de bal aan de voet te houden. Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... Kristalenko bokst de bal weg.

7e minuut.
Du Rheart passt de bal in één keer door. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butică de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vinet geeft de bal voor. Vokalchuk met een sublieme pass. Butică controleert de bal met de borst. Butică haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lyakhov de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:2

14e minuut.
Popov met een sublieme pass. Stepanov rent richting de bal. Vokalchuk onderschept slim de pass. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:3

15e minuut.
Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov passt de bal zonder na te denken. Luzhnyi heeft problemen om de bal te vangen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Vokalchuk de bal onder controle te krijgen. Lyakhov rent richting de bal. Vokalchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Butică is nu in balbezit. Butică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:4

22e minuut.
Stanowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pereson de bal. Yudin is nu in balbezit. Pereson verovert de bal door een tackle van achteren. Pereson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vokalchuk is nu in balbezit. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... Kristalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:5

23e minuut.
Vinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinet geeft een lange en hoge pass. Vokalchuk kopt de bal weg. Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butică draait met de bal, schiet en ... Kristalenko bokst de bal weg. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... Kristalenko bokst de bal weg.

25e minuut.
Seniuk geeft een lange en hoge pass. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesterenko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vokalchuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butică neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:6

26e minuut.
Daar is Boucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boucher geeft een lange en hoge pass. Vokalchuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Butică de bal. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:7

31e minuut.
Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk geeft de bal voor. Butică kopt de bal weg. Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:8

34e minuut.
Seniuk passt de bal zonder na te denken. Pereson speelt de bal door. Stanowski rent richting de bal. Stanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Vokalchuk de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:9

35e minuut.
Gilazev onderschept slim de pass. Gilazev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Venglinskiy de bal. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yudin heeft problemen om de bal te vangen. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică haalt uit met een fantastische trap. Kristalenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:10

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boucher met de inworp. Lubomirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski speelt de bal door. Seniuk probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Yudin verovert de bal door een tackle van achteren. Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Butică met een sublieme pass. Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butică rent richting de bal. Butică schiet op doel. Kristalenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:11

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kristalenko niet meer kan verder spelen. Zuev komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Saenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vinet met een sublieme pass. Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap. Zuev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kodak 75%, stur 25%.
Kodak - stur 0:12

48e minuut.
Lubomirski speelt de bal door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk passt de bal met de wreef. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică haalt uit met een fantastische trap. Zuev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:13

49e minuut.
Butică met een sublieme pass. Lubomirski rent richting de bal. Lubomirski passt de bal met de wreef. Butică kan de bal niet met de borst controleren. Butică geeft een hoge lob. Zuev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Stanowski rent richting de bal. Stanowski met een sublieme pass. Butică is nu in balbezit. Butică schiet op doel. Lyakhov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Stepanov probeert naar een medespeler te passen. Saenko is nu in balbezit. Met opzet legt Pereson zijn tegenspeler op de grond. Pereson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Saenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Lubomirski passt de bal zonder na te denken. Butică probeert naar een medespeler te passen. Vokalchuk rent richting de bal. Vokalchuk schiet op doel. Zuev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:14

56e minuut.
Vinet geeft de bal voor. Venglinskiy kopt de bal weg. Seniuk probeert naar een medespeler te passen. Butică rent richting de bal. Butică haalt uit met een fantastische trap. Zuev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:15

59e minuut.
Lubomirski met een sublieme pass. Daar is Butică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butică geeft een lange en hoge pass. Vokalchuk is nu in balbezit. Vokalchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... Zuev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:16

62e minuut.
Luzhnyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubomirski onderschept slim de pass. Lubomirski speelt de bal door. Butică rent richting de bal. Butică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Popov is nu in balbezit. Du Rheart onderschept slim de pass. Du Rheart probeert naar een medespeler te passen. Butică is nu in balbezit. Butică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:17

68e minuut.
Gilazev geeft een hoge lob. Stanowski kopt de bal weg. Saenko rent richting de bal. Seniuk onderschept slim de pass. Seniuk geeft de bal voor. Zuev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butică is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:18

70e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Vokalchuk is nu in balbezit. Vokalchuk met een sublieme pass. Butică is nu in balbezit. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:19

73e minuut.
Vokalchuk is nu in balbezit. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk is nu in balbezit. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:20

76e minuut.
Butică is nu in balbezit. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk passt de bal zonder na te denken. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zuev trapt de bal weg van het doel. Seniuk met een sublieme pass. Daar is Vokalchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Lyakhov onderschept slim de pass. Lyakhov geeft een hoge lob. Vinet kopt de bal weg. Vokalchuk heeft problemen om de bal te vangen. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap. Zuev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:21

85e minuut.
Zuev speelt de bal door. Stepanov kan de bal niet met de borst controleren. Seniuk met een sublieme pass. Vokalchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vokalchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:22

86e minuut.
Popov rent richting de bal. Popov met een sublieme pass. Luzhnyi is nu in balbezit. Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Butică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:23

88e minuut.
Butică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lubomirski de bal. Lubomirski geeft de bal voor. Klungelig pakt Vokalchuk de bal. Vokalchuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:24

89e minuut.
Butică verovert de bal door een tackle van achteren. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk speelt de bal door. Vokalchuk heeft problemen om de bal te vangen. Vokalchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kodak - stur 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kodak 86%, stur 14%.
Kodak - stur 0:25