Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Beets Rude Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tengelei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochieng speelt de bal door. Limo is nu in balbezit. Theuri is nu in balbezit. Theuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Rude Tigers 0:1

21e minuut.
Teroitich onderschept slim de pass. Teroitich geeft de bal voor. Gichure kopt de bal weg. Sang heeft problemen om de bal te vangen. Sang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tengelei geeft een lange en hoge pass. Cheromei geeft de bal voor. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee haalt uit met een fantastische trap. Chudasama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mitei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mambo-Mumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mambo-Mumba passt de bal in één keer door. Limo bereikt de bal nog maar net als eerste. Limo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Rude Tigers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 53%, Rude Tigers 47%.
Eastern Beets - Rude Tigers 0:2

62e minuut.
Kibet geeft een hoge lob. Kilonzo is nu in balbezit. Mitei is nu in balbezit. Kilonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Kilonzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ochieng onderschept slim de pass. Ampar rent richting de bal. Ochieng is nu in balbezit. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ampar kan de bal niet met de borst controleren. Ampar speelt de bal door. Kibet rent richting de bal. Sang verovert de bal door een tackle van achteren. Sang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Rude Tigers 1:2

82e minuut.
Kilonzo is nu in balbezit. Kilonzo met een sublieme pass. Kamzee rent richting de bal. Sang is nu in balbezit. Sang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kibet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gichure met een snelle inworp. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 37%, Rude Tigers 63%.
Eastern Beets - Rude Tigers 1:2