Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лівак FC TSUMAN
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Kotov rent richting de bal. Kotov geeft een hoge lob. Kalinskiy controleert de bal met de borst. Kalinskiy schiet op doel. Khlaponin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - FC TSUMAN 0:1

18e minuut.
Lozinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobanovskiy rent richting de bal. Lozinskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy is nu in balbezit. Lobanovskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kosenko heeft problemen om de bal te vangen. Kornutyak is nu in balbezit. Kornutyak geeft de bal voor. Kalinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Kalinskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kosenko probeert naar een medespeler te passen. Shelygin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shelygin passt de bal zonder na te denken. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dikan` met een snelle inworp. Kotov rent richting de bal. Kotov passt de bal zonder na te denken. Kalinskiy rent richting de bal. Kalinskiy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 55%, FC TSUMAN 45%.
Лівак - FC TSUMAN 0:1

50e minuut.
Khramtsov verovert de bal door een tackle van achteren. Lobanovskiy rent richting de bal. Zhigalov begaat een overtreding. Lobanovskiy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lobanovskiy kan niet meer verder spelen. Matsigura komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Shelygin kan de bal niet met de borst controleren. Kosenko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kotov. Kotov krijgt een gele kaart. Kosenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kosenko kan niet meer verder spelen. Gorbushin komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kalinskiy passt de bal zonder na te denken. Kotov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krunic. Kotov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kotov kan niet meer verder spelen. Balenko komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gorbushin onderschept slim de pass. Gorbushin passt de bal zonder na te denken. Savin is nu in balbezit. Kalinskiy onderschept slim de pass. Kalinskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Лівак - FC TSUMAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лівак 47%, FC TSUMAN 53%.
Лівак - FC TSUMAN 0:2