Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yousef mohmed ionut-elvis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Roussounides probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Larkou rent richting de bal. Roussounides begaat een overtreding. Roussounides krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Demirel Sazlık geeft de bal voor. Aygın is nu in balbezit. Aygın passt de bal in één keer door. Zangilos rent richting de bal. Zangilos geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Papaioannou geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larkou met een snelle inworp. Vrachimis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrachimis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Demirel Sazlık probeert naar een medespeler te passen. Sezenler bereikt de bal nog maar net als eerste. Konnafis is nu in balbezit. Elmas rent richting de bal. Elmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Klungelig pakt Sezenler de bal. Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezenler onderschept slim de pass. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas draait met de bal, schiet en ... Günkan bokst de bal weg.

40e minuut.
Roussounides kopt de bal weg. Sigrasitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raif Denktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigrasitis onderschept slim de pass. Sigrasitis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Zangilos met de inworp. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas probeert naar een medespeler te passen. Sigrasitis heeft problemen om de bal te vangen. Sigrasitis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 70%, ionut-elvis 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yousef mohmed - ionut-elvis 0:0

62e minuut.
Sigrasitis geeft een lange en hoge pass. Zangilos heeft problemen om de bal te vangen. Zangilos passt de bal met de wreef. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Günkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Aygın passt de bal met de wreef. Pieris is nu in balbezit. Elmas speelt de bal door. Sezenler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezenler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sigrasitis rent richting de bal. Vrachimis onderschept slim de pass. Vrachimis geeft de bal voor. Raif Denktaş rent richting de bal. Raif Denktaş draait met de bal, schiet en ... Necatigil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yousef mohmed 52%, ionut-elvis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yousef mohmed - ionut-elvis 0:0