Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubiorze TKS Modrzew Gródki
Atak x4 Tactiek TEST 4.3 zz duo
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
42 gemiddelde waardering 62.1
good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
average Verdedigen good


3e minuut.
Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Onguetou met een sublieme pass. Antonakakis kopt de bal weg. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Atasoylu geeft een lange en hoge pass. İbrahimbəyov rent richting de bal. Gardašević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İbrahimbəyov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İbrahimbəyov neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:1

6e minuut.
Ţiplea met een sublieme pass. Antonakakis heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ... Onguetou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:2

7e minuut.
Atasoylu met een sublieme pass. Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Vandekasteele passt de bal in één keer door. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:3

15e minuut.
Teterko geeft een lange en hoge pass. Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een hoge lob. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Onguetou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gardašević de bal. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:4

18e minuut.
Klungelig pakt Bugno de bal. Bugno geeft een lange en hoge pass. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fechner neemt vlug de vrije trap. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu passt de bal met de wreef. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno passt de bal zonder na te denken. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:5

30e minuut.
Atasoylu passt de bal in één keer door. Vandekasteele is nu in balbezit. Monier is nu in balbezit. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Onguetou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Wróbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugno is nu in balbezit. Bugno geeft een lange en hoge pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:6

36e minuut.
Teterko geeft een lange en hoge pass. Rekdal is nu in balbezit. Rekdal passt de bal zonder na te denken. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Atasoylu de bal. Atasoylu speelt de bal door. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:7

41e minuut.
Wisdom Fofo is nu in balbezit. Atasoylu onderschept slim de pass. Atasoylu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vandekasteele de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:8

45e minuut.
Buntić trapt de bal weg. Vandekasteele kopt de bal weg. Atasoylu is nu in balbezit. Atasoylu geeft de bal voor. Monier controleert de bal met de borst. Onguetou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 55%, TKS Modrzew Gródki 45%.
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:8

50e minuut.
Atasoylu kopt de bal weg. Vandekasteele is nu in balbezit. Combecher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Antonakakis passt de bal met de wreef. Aleksandrić rent richting de bal. Aleksandrić passt de bal zonder na te denken. İbrahimbəyov is nu in balbezit. İbrahimbəyov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandekasteele is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Atasoylu neemt de hoekschop. Vandekasteele kopt de bal weg. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
İbrahimbəyov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monier. İbrahimbəyov raakt geblesseerd tijdens het duel. Wróbel met een snel genomen vrije trap. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Onguetou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 0:9

60e minuut.
Antonakakis rent richting de bal. Antonakakis geeft de bal voor. Daar is Andrejić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekdal rent richting de bal. Buntić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:9

63e minuut.
Wisdom Fofo met de inworp. Rekdal rent richting de bal. Rovine is nu in balbezit. Rovine geeft een hoge lob. Rekdal geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Monier verovert de bal door een tackle van achteren. Monier geeft de bal voor. Fechner met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonakakis neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Monier kopt de bal weg. Atasoylu met een sublieme pass. Vandekasteele is nu in balbezit. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Onguetou probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:10

72e minuut.
Atasoylu rent richting de bal. Atasoylu passt de bal in één keer door. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele schiet op doel. Onguetou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:11

74e minuut.
Wróbel met de inworp. Bugno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugno passt de bal met de wreef. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... Onguetou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Antonakakis rent richting de bal. Antonakakis geeft een lange en hoge pass. Atasoylu geeft de bal voor. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov draait met de bal, schiet en ... Onguetou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandekasteele bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:12

80e minuut.
Vandekasteele onderschept slim de pass. Vandekasteele passt de bal in één keer door. İbrahimbəyov rent richting de bal. İbrahimbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:13

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wróbel met een snelle inworp. Bugno met een sublieme pass. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:14

87e minuut.
Atasoylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasoylu geeft een lange en hoge pass. Monier heeft problemen om de bal te vangen. Vandekasteele rent richting de bal. Vandekasteele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
İbrahimbəyov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Monier de bal. Vandekasteele verovert de bal door een tackle van achteren. Vandekasteele haalt uit met een fantastische trap. Onguetou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 56%, TKS Modrzew Gródki 44%.
Grubiorze - TKS Modrzew Gródki 1:15