Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FischerZ21 Urfaspor FC
433 a Tactiek yeni1
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Manoliu de bal. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:1

4e minuut.
Manoliu controleert de bal met de borst. Bottaro is nu in balbezit. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu schiet op doel. Bork probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rasmussen geeft de bal voor. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu haalt uit met een fantastische trap. Boerrigter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Duut de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:2

8e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Manoliu speelt de bal door. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. Boerrigter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:3

9e minuut.
Kawecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kawecki passt de bal zonder na te denken. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duut de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:4

11e minuut.
Zâalani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden geeft een lange en hoge pass. Manoliu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:5

14e minuut.
Rasmussen passt de bal met de wreef. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden passt de bal zonder na te denken. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:6

16e minuut.
Kawecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rasmussen de bal. Rasmussen met een sublieme pass. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Holleman rent richting de bal. Demouge bereikt de bal nog maar net als eerste. Demouge passt de bal in één keer door. Kuncl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncl haalt uit met een fantastische trap. Fadini bokst de bal weg.

20e minuut.
Manoliu is nu in balbezit. Manoliu passt de bal met de wreef. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duut de bal onder controle te krijgen. Boerrigter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:7

23e minuut.
Boerrigter speelt de bal door. Rasmussen kopt de bal weg. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden geeft een hoge lob. Manoliu krijgt zijn hoofd ertegen. Boerrigter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rasmussen is nu in balbezit. Rasmussen met een sublieme pass. Steenvoorden speelt de bal door. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rasmussen passt de bal met de wreef. Zâalani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani passt de bal zonder na te denken. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Zâalani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasmussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasmussen met een sublieme pass. Manoliu rent richting de bal. Manoliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:8

29e minuut.
Klungelig pakt Mlikota de bal. Mlikota passt de bal met de wreef. Andone bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kawecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawecki passt de bal in één keer door. Duut rent richting de bal. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Steenvoorden rent richting de bal. Bork legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Steenvoorden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bottaro neemt de penalty, wat een uithaal! Boerrigter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:9

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawecki met de inworp. Bottaro rent richting de bal. Bottaro geeft de bal voor. Steenvoorden springt en kopt de bal. Boerrigter bokst de bal weg.

40e minuut.
Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Bottaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottaro probeert naar een medespeler te passen. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:10

41e minuut.
Demouge met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuncl de bal. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden geeft een hoge lob. Boerrigter bokst de bal weg. Paal! Manoliu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:11

45e minuut.
Demouge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuncl is nu in balbezit. Holleman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuncl roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kuncl kan niet meer verder spelen. van `t Schip komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FischerZ21 81%, Urfaspor FC 19%.
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:11

52e minuut.
Bottaro rent richting de bal. Met opzet legt Bork zijn tegenspeler op de grond. Bottaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rasmussen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Steenvoorden maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kawecki geeft een hoge lob. Daar is Bork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manoliu is nu in balbezit. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Bork probeert de bal aan de voet te houden. Boerrigter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:12

63e minuut.
Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden met een sublieme pass. Manoliu is nu in balbezit. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel. Boerrigter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:13

64e minuut.
Kawecki passt de bal in één keer door. Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz geeft een hoge lob. Steenvoorden probeert de bal met de borst te controleren. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ... Boerrigter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kawecki rent richting de bal. Kawecki met een sublieme pass. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden schiet op doel. Boerrigter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Andone heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden geeft een hoge lob. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:14

72e minuut.
Bottaro speelt de bal door. Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu verovert de bal door een tackle van achteren. Manoliu draait met de bal, schiet en ... Boerrigter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:15

74e minuut.
Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden passt de bal zonder na te denken. Manoliu rent richting de bal. Manoliu schiet op doel. Boerrigter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Zâalani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steenvoorden geeft de bal voor. Manoliu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:16

77e minuut.
Kawecki passt de bal in één keer door. Manoliu rent richting de bal. Manoliu speelt de bal door. Steenvoorden heeft problemen om de bal te vangen. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden schiet op doel. Boerrigter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:17

79e minuut.
Bottaro controleert de bal met de borst. Rasmussen rent richting de bal. Rasmussen passt de bal met de wreef. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Manoliu de bal. Manoliu probeert naar een medespeler te passen. Steenvoorden bereikt de bal nog maar net als eerste. Steenvoorden schiet op doel. Boerrigter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:18

87e minuut.
Kawecki met de inworp. Rasmussen rent richting de bal. Bottaro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manoliu de bal. Manoliu schiet op doel. Boerrigter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duut geeft de bal voor. Demouge rent richting de bal. Demouge met een sublieme pass. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu schiet op doel. Boerrigter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Manoliu heeft problemen om de bal te vangen. Bork rent richting de bal. Manoliu onderschept slim de pass. Manoliu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FischerZ21 79%, Urfaspor FC 21%.
FischerZ21 - Urfaspor FC 0:19