Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPIDERMAN riff-raff59
2.04 Tactiek slayer
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Abraham met een sublieme pass. Rafailidis onderschept slim de pass. Le Goff probeert de bal met de borst te controleren. Chakarov is nu in balbezit. Chakarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Charlet passt de bal in één keer door. Abraham geeft een lange en hoge pass. Karembeu heeft problemen om de bal te vangen. Chakarov rent richting de bal. Chakarov draait met de bal, schiet en ... Marut bokst de bal weg.

18e minuut.
Dastarac draait met de bal, schiet en ... Beleavschi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Le Goff zal de hoekschop nemen. Dastarac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Eseryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frontoura rent richting de bal. Frontoura geeft de bal voor. Rafailidis geeft een hoge lob. Eseryiğit maakt een snoekduik en kopt de bal. MacVeagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gouin passt de bal met de wreef. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham passt de bal zonder na te denken. Chakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIDERMAN 48%, riff-raff59 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPIDERMAN - riff-raff59 0:0

46e minuut.
Foulon komt het veld opgelopen. Nuic komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gronek passt de bal zonder na te denken. Nuic bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrušić begaat een overtreding. Mitrušić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Anzilutti met een snelle inworp. Gronek controleert de bal met de borst. Gouin met een sublieme pass. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek draait met de bal, schiet en ... MacVeagh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện geeft een lange en hoge pass. Eseryiğit kopt de bal weg. Anzilutti is nu in balbezit. Anzilutti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SPIDERMAN - riff-raff59 1:0

60e minuut.
Gouin speelt de bal door. Le Goff met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet geeft de bal voor. Dastarac bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nuic kopt de bal weg. Rafailidis rent richting de bal. Rafailidis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dézsy de bal. Dézsy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPIDERMAN 39%, riff-raff59 61%.
SPIDERMAN - riff-raff59 1:0