Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparfuchs CHROBRY_1946
sparfuchs 433.1 Tactiek 1 Kondi
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
36.3 gemiddelde waardering 57.2
zwak Schieten formidabel
goed Passen solide
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Fahrni kopt de bal weg. Daar is Bambi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Adermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:1

5e minuut.
Hałapacz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herzig met de inworp. Fras geeft de bal voor. Bierli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz speelt de bal door. Rösler rent richting de bal. Rösler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft de bal voor. Rahmani kan de bal niet met de borst controleren. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Adermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Kłopot de bal. Lanz probeert naar een medespeler te passen. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Adermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:2

16e minuut.
Vitale met een sublieme pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Lanz de bal. Lanz geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Adermann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

21e minuut.
Rahmani is nu in balbezit. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel. Adermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Glatz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hałapacz de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:4

24e minuut.
Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambi onderschept slim de pass. Vitale speelt de bal door. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... Adermann bokst de bal weg. Klungelig pakt Snoei de bal. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:5

26e minuut.
Vitale speelt de bal door. Lanz is nu in balbezit. Lanz geeft een hoge lob. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Adermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kłopot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanz onderschept slim de pass. Lanz passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Fahrni is nu in balbezit. Rahmani verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale is nu in balbezit. Vitale geeft een lange en hoge pass. Bierli springt en kopt de bal. Adermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanz met een sublieme pass. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz springt en kopt de bal. Adermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:6

36e minuut.
Glatz rent richting de bal. Glatz geeft de bal voor. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Snoei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rouvenaz de bal onder controle te krijgen. Bierli kopt de bal weg. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rahmani geeft een hoge lob. Macrae bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yang. Yang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparfuchs 70%, CHROBRY_1946 30%.
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:6

50e minuut.
Vitale is nu in balbezit. Fahrni rent richting de bal. Domide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Domide krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Kłopot is nu in balbezit. Domide rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitale. Domide is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kłopot neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Fahrni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rahmani. Rahmani krijgt een gele kaart. Fahrni raakt geblesseerd tijdens het duel. Rainer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bierli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

61e minuut.
Cordera geeft een lange en hoge pass. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft de bal voor. Fras is nu in balbezit. Fras geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fras geeft de bal voor. Rouvenaz heeft problemen om de bal te vangen. Glatz is nu in balbezit. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Herzig kopt de bal weg. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal met de wreef. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:7

73e minuut.
Cordera rent richting de bal. Cordera geeft een hoge lob. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Adermann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni geeft een hoge lob. Fras is nu in balbezit. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rouvenaz speelt de bal door. Bierli heeft problemen om de bal te vangen. Glatz rent richting de bal. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. Adermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:8

80e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. Daar is Glatz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Adermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:9

86e minuut.
Vitale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahrni rent richting de bal. Fahrni geeft een hoge lob. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparfuchs 65%, CHROBRY_1946 35%.
Sparfuchs - CHROBRY_1946 0:9