Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-24 18:00
  • Bekerwedstrijd: Friendly Cup
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
USA Việt Nam
cio-523 Tactiek ssnwc
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
70.2 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Kiên Trung is nu in balbezit. Parrish onderschept slim de pass. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Việt Nam 1:0

8e minuut.
Brillant rent richting de bal. Brillant speelt de bal door. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino schiet op doel. Quốc Bảo bokst de bal weg.

15e minuut.
Ðức Thắng rent richting de bal. Parrish rent richting de bal. Kiên Trung rent richting de bal. Parrish onderschept slim de pass. Parrish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Mai Hùng rent richting de bal. Mai Hùng passt de bal met de wreef. Tường Anh geeft een hoge lob. Phương Đức rent richting de bal. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Brillant kopt de bal weg. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino passt de bal in één keer door. Parrish rent richting de bal. Parrish haalt uit met een fantastische trap. Quốc Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ðức Thắng geeft een hoge lob. Quang Hải kopt de bal weg. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Parsons geeft een lange en hoge pass. King heeft problemen om de bal te vangen. An Khang onderschept slim de pass. An Khang geeft de bal voor. Phương Đức krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Văn Toản komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 36%, Việt Nam 64%.
USA - Việt Nam 1:0

58e minuut.
Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh passt de bal met de wreef. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản geeft een lange en hoge pass. Phương Đức krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Việt Nam 1:1

64e minuut.
Kamler met een sublieme pass. Bobo is nu in balbezit. Tường Anh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tường Anh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

71e minuut.
Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tùng met een sublieme pass. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản schiet op doel. Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Brillant bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant geeft een lange en hoge pass. Kiên Trung probeert de bal aan de voet te houden. Valentino springt en kopt de bal. Quốc Bảo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brillant heeft problemen om de bal te vangen. Anh Tùng is nu in balbezit. Anh Tùng geeft een hoge lob. Văn Toản bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Toản haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 40%, Việt Nam 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Việt Nam 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Parrish met een sublieme pass. Parsons rent richting de bal. Parsons passt de bal met de wreef. Valentino is nu in balbezit. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

93e minuut.
Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Thành speelt de bal door. Parsons geeft een lange en hoge pass. Valentino is nu in balbezit. Valentino haalt uit met een fantastische trap. Quốc Bảo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 31%, Việt Nam 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Việt Nam 1:1

107e minuut.
Mondale rent richting de bal. Phương Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Guzan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guzan krijgt een gele kaart. Phương Đức is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Phương Đức legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

110e minuut.
Ðức Thắng onderschept slim de pass. Ðức Thắng geeft de bal voor. Văn Toản rent richting de bal. Văn Toản schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Việt Nam 1:2

114e minuut.
Parsons passt de bal met de wreef. Parrish rent richting de bal. Met opzet legt Bá Thành zijn tegenspeler op de grond. Bá Thành krijgt een gele kaart. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brillant wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Việt Nam 2:2

116e minuut.
Klungelig pakt An Khang de bal. An Khang geeft een lange en hoge pass. Meck probeert naar een medespeler te passen. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Parrish rent richting de bal. Parrish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Việt Nam 3:2

120e minuut.
Kiên Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Brillant onderschept slim de pass. Brillant geeft de bal voor. Valentino springt en kopt de bal. Quốc Bảo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Việt Nam 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 50%, Việt Nam 50%.
USA - Việt Nam 4:2