Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ossttrallya Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet passt de bal met de wreef. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas schiet op doel. Hosni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mechuragui is nu in balbezit. Mirra onderschept slim de pass. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ... Atachi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hosni met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Štěrba de bal onder controle te krijgen. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Patanini Bonito rent richting de bal. Patanini Bonito geeft de bal voor. Klungelig pakt Abiadh de bal. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Atocha verovert de bal door een tackle van achteren. Atocha geeft een hoge lob. Abiadh kopt de bal weg. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Štěrba geeft een hoge lob. Bugarani heeft problemen om de bal te vangen. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs draait met de bal, schiet en ... Hosni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:1

16e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Tabet met een sublieme pass. Klungelig pakt Mechuragui de bal. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:2

20e minuut.
Abiadh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patanini Bonito met een snelle inworp. Wąs is nu in balbezit. Wąs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:3

23e minuut.
Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet onderschept slim de pass. Tabet met een sublieme pass. Sęktas rent richting de bal. Sęktas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hosni trapt de bal weg van het doel. Abed-Abdul kopt de bal weg. Jawachi heeft problemen om de bal te vangen. Sęktas rent richting de bal. Sęktas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hosni niet meer kan verder spelen. El Ghoul komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Mirra met een sublieme pass. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet passt de bal met de wreef. Sęktas rent richting de bal. Sęktas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Štěrba controleert de bal met de borst. Štěrba geeft de bal voor. Wąs is nu in balbezit. Wąs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:4

35e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugarani is nu in balbezit. Wąs verovert de bal door een tackle van achteren. Wąs schiet op doel. El Ghoul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wąs is nu in balbezit. Wąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:5

38e minuut.
Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet onderschept slim de pass. Tabet passt de bal in één keer door. Wąs is nu in balbezit. Wąs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mechuragui rent richting de bal. Sęktas onderschept slim de pass. Jawachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jawachi krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štěrba met de inworp. Tabet probeert naar een medespeler te passen. Sęktas rent richting de bal. Sęktas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 91%, Corleone FC 9%.
ossttrallya - Corleone FC 0:5

47e minuut.
Patanini Bonito is nu in balbezit. Patanini Bonito passt de bal in één keer door. Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sęktas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:6

51e minuut.
Patanini Bonito probeert naar een medespeler te passen. Wąs is nu in balbezit. Wąs passt de bal met de wreef. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Robertson probeert naar een medespeler te passen. Tabet is nu in balbezit. Tabet passt de bal zonder na te denken. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:7

56e minuut.
Štěrba speelt de bal door. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas probeert naar een medespeler te passen. Wąs is nu in balbezit. Wąs haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bugarani geeft een hoge lob. Inworp. Patanini Bonito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wąs is nu in balbezit. Wąs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs rent richting de bal. Wąs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:8

70e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson geeft de bal voor. Patanini Bonito kopt de bal weg. Sęktas rent richting de bal. Sęktas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:9

73e minuut.
Bugarani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jawachi geeft een lange en hoge pass. Otero geeft een hoge lob. Wąs rent richting de bal. Wąs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra met een sublieme pass. Patanini Bonito met een sublieme pass. Sęktas rent richting de bal. Sęktas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atachi trapt de bal weg van het doel. Štěrba speelt de bal door. Klungelig pakt Patanini Bonito de bal. Patanini Bonito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tabet is nu in balbezit. Tabet speelt de bal door. Sęktas probeert de bal met de borst te controleren. Wąs bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Robertson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štěrba heeft problemen om de bal te vangen. Štěrba passt de bal zonder na te denken. Sęktas is nu in balbezit. Sęktas draait met de bal, schiet en ... El Ghoul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Jawachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Wąs rent richting de bal. Wąs draait met de bal, schiet en ... El Ghoul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Patanini Bonito kopt de bal weg. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sęktas is nu in balbezit. Sęktas passt de bal zonder na te denken. Tabet is nu in balbezit. Tabet schiet op doel. El Ghoul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ossttrallya - Corleone FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ossttrallya 82%, Corleone FC 18%.
ossttrallya - Corleone FC 0:10