Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-05 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pterodaktyl Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Niszczyciele Enuoki Keczuoki
moja Tactiek spar
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 28.5
solid Schieten good
adequate Passen poor
poor Verdedigen average


11e minuut.
Bilski kopt de bal weg. Derbin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moszczyński onderschept slim de pass. Moszczyński draait met de bal, schiet en ... Franklin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 0:1

15e minuut.
Moszczyński met de inworp. Skup speelt de bal door. Bandarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusak verovert de bal door een tackle van achteren. Prusak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kozianowski passt de bal met de wreef. Inworp. Moszczyński met de inworp. Sumich is nu in balbezit. Sumich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 1:1

27e minuut.
Rychnovský geeft de bal voor. Prusak controleert de bal met de borst. Moszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moszczyński krijgt een gele kaart.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moszczyński met een snelle inworp. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski draait met de bal, schiet en ... Gavranić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 2:1

41e minuut.
Inworp. Moszczyński met een snelle inworp. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sumich de bal. Sumich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 56%, Enuoki Keczuoki 44%.
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 3:1

58e minuut.
Bobrunka speelt de bal door. Moszczyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Prusak ... Strafschop! Prusak krijgt een gele kaart. Moszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moszczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 3:2

70e minuut.
Daar is Kozianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszczyński is nu in balbezit. Kozianowski onderschept slim de pass. Kozianowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 4:2

78e minuut.
Sumich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kozianowski rent richting de bal. Kozianowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niszczyciele 39%, Enuoki Keczuoki 61%.
Niszczyciele - Enuoki Keczuoki 4:2