Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie Mszana-Dolna
check archers Tactiek FIFA
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 39.5
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Shikuku met een sublieme pass. Shikuku heeft problemen om de bal te vangen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku is nu in balbezit. Shikuku schiet op doel. Alladin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Mező probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macek speelt de bal door. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 1:0

6e minuut.
Huertas heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yörük. Huertas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zielnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tesei heeft problemen om de bal te vangen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... Alladin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 2:0

8e minuut.
Pfitzner geeft een lange en hoge pass. Kowalski kopt de bal weg. Zielnik geeft de bal voor. Coro rent richting de bal. Coro haalt uit met een fantastische trap. Alladin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski geeft een hoge lob. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 3:0

14e minuut.
Hardinger passt de bal met de wreef. Polesi rent richting de bal. Shikuku onderschept slim de pass. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 4:0

18e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek passt de bal in één keer door. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro haalt uit met een fantastische trap. Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 5:0

22e minuut.
Coro passt de bal met de wreef. Solimeo met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kowalski neemt de hoekschop. Coro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 6:0

23e minuut.
Tesei geeft een lange en hoge pass. Shikuku kopt de bal weg. Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro onderschept slim de pass. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Shikuku de bal. Shikuku probeert naar een medespeler te passen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Polesi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shikuku. Shikuku krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Polesi rent richting de bal. Polesi geeft de bal voor. Klungelig pakt Hardinger de bal. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Coro kopt de bal weg. Shikuku rent richting de bal. Shikuku passt de bal met de wreef. Coro rent richting de bal. Coro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Macek is nu in balbezit. Macek geeft een hoge lob. Shikuku kopt de bal weg. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 34%, Mszana-Dolna 66%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 6:0

46e minuut.
Cissé komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cissé met een harde bal richting middenveld. Macek kopt de bal weg. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro passt de bal met de wreef. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 7:0

51e minuut.
Macek rent richting de bal. Macek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mező de bal. Shikuku is nu in balbezit. Shikuku schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Tesei onderschept slim de pass. Tesei geeft de bal voor. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik geeft een hoge lob. Coro maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Alladin met een harde bal richting middenveld. Macek kopt de bal weg. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pfitzner heeft problemen om de bal te vangen. Pfitzner met een sublieme pass. Coro rent richting de bal. Coro draait met de bal, schiet en ... Alladin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mező trapt de bal weg. Kowalski kopt de bal weg. Huertas speelt de bal door. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... Alladin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macek neemt de hoekschop. Solimeo rent richting de bal. Shikuku onderschept slim de pass. Shikuku haalt uit met een fantastische trap. Paal! Alladin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Macek de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vairelles. Macek raakt geblesseerd tijdens het duel. Rząsa komt het veld opgelopen. Waeytens komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Huertas geeft een hoge lob. Coro rent richting de bal. Coro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 8:0

69e minuut.
Alladin met een harde bal richting middenveld. Yörük kopt de bal weg. Sahli probeert naar een medespeler te passen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vairelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Macek de bal. Macek passt de bal zonder na te denken. Coro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 9:0

78e minuut.
Macek geeft een hoge lob. Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tesei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coro raakt geblesseerd tijdens het duel. Coro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 10:0

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kowalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski met een snelle inworp. Łubkowski is nu in balbezit. Huertas verovert de bal door een tackle van achteren. Huertas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kowalski kopt de bal weg. Huertas is nu in balbezit. Huertas geeft een lange en hoge pass. Coro maakt een snoekduik en kopt de bal. Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Tesei kopt de bal weg. Macek geeft een lange en hoge pass. Shikuku kopt de bal weg. Klungelig pakt Coro de bal. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 11:0

88e minuut.
Małosolny passt de bal met de wreef. Macek geeft een hoge lob. Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikuku haalt uit met een fantastische trap. Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 26%, Mszana-Dolna 74%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Mszana-Dolna 12:0