Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv FC Gegenpress
Normal Tactiek Norbert
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten redelijk
solide Passen zwak
uitstekend Verdedigen goed


6e minuut.
Zygmuntowicz kopt de bal weg. Princ rent richting de bal. Princ geeft een lange en hoge pass. Hadraf krijgt zijn hoofd ertegen. Zygmuntowicz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Princ heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Hadraf rent richting de bal. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Princ is nu in balbezit. Princ passt de bal in één keer door. Boněčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf onderschept slim de pass. Hadraf draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadraf rent richting de bal. Hadraf haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Gegenpress 1:0

16e minuut.
Xuân Nam met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hadraf de bal. Hadraf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carámbula zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Doran trapt de bal weg. Tapušković rent richting de bal. Tapušković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Princ de bal. Princ probeert naar een medespeler te passen. Karkoszka is nu in balbezit. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Velcu passt de bal met de wreef. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada probeert naar een medespeler te passen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Silvano onderschept slim de pass. Silvano probeert naar een medespeler te passen. Hadraf rent richting de bal. Hadraf draait met de bal, schiet en ... Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocsis heeft problemen om de bal te vangen. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Gegenpress 2:0

38e minuut.
Hadraf kopt de bal weg. Daar is Karkoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapušković rent richting de bal. Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Velcu probeert naar een medespeler te passen. Princ probeert naar een medespeler te passen. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Karkoszka heeft problemen om de bal te vangen. Karkoszka met een sublieme pass. Princ geeft een lange en hoge pass. Hadraf springt en kopt de bal. Daar is Kocsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dośpiał speelt de bal door. Esquivel kopt de bal weg. Xuân Nam heeft problemen om de bal te vangen. Hadraf rent richting de bal. Hadraf draait met de bal, schiet en ... Dośpiał bokst de bal weg. Boněčka verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esquivel neemt de hoekschop. Xuân Nam heeft problemen om de bal te vangen. Hadraf rent richting de bal. Hadraf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Gegenpress 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 37%, FC Gegenpress 63%.
Fornal Tv - FC Gegenpress 3:0

46e minuut.
Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Silvano is nu in balbezit. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvano verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Princ geeft een lange en hoge pass. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Boněčka onderschept slim de pass. Karkoszka onderschept slim de pass. Karkoszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka met een sublieme pass. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf draait met de bal, schiet en ... Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Gegenpress 4:0

79e minuut.
Van Gestel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel met een sublieme pass. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Velcu onderschept slim de pass. Velcu met een sublieme pass. Princ geeft de bal voor. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tapušković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kocsis de bal onder controle te krijgen. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - FC Gegenpress 5:0

90e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu speelt de bal door. Daar is Hadraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 36%, FC Gegenpress 64%.
Fornal Tv - FC Gegenpress 5:0