Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark LKS Dunajec Zbylitowska Góra
hahaaa Tactiek V Liga
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
32.9 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen solid


23e minuut.
Letschert speelt de bal door. Saharov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lokh is nu in balbezit. Lokh met een sublieme pass. Klungelig pakt Pobuta de bal. Pobuta geeft een hoge lob. Wyczesany maakt een snoekduik en kopt de bal. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pobuta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wyczesany maakt een snoekduik en kopt de bal. Rutkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Maldonado Collantes kopt de bal weg. Klungelig pakt Reynoso de bal. Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Badaczewski geeft een lange en hoge pass. Bica kan de bal niet met de borst controleren. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov draait met de bal, schiet en ... Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

38e minuut.
Lokh is nu in balbezit. Lokh geeft de bal voor. Aliyiv rent richting de bal. Wyczesany onderschept slim de pass. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zwierzak verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Saharov is nu in balbezit. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Zwierzak met een sublieme pass. Bačkora speelt de bal door. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Badaczewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobuta met de inworp. Bica is nu in balbezit. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pobuta passt de bal in één keer door. Lokh speelt de bal door. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 82%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 18%.
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

46e minuut.
Tenoff komt het veld opgelopen. Ślepokura komt het veld opgelopen. Murgia komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski passt de bal in één keer door. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2

57e minuut.
Wyczesany verovert de bal door een tackle van achteren. Wyczesany met een sublieme pass. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:3

59e minuut.
Zwierzak passt de bal met de wreef. Lokh rent richting de bal. Lokh speelt de bal door. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany schiet op doel. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:4

61e minuut.
Klungelig pakt Lokh de bal. Lokh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bica de bal. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Rutkowski trapt de bal weg. Lokh kopt de bal weg. Klungelig pakt Ślepokura de bal. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Vrilić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrilić geeft een hoge lob. Pobuta met een sublieme pass. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov schiet op doel. Rutkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff geeft de bal voor. Inworp. Saharov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pobuta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Murgia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh speelt de bal door. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tenoff onderschept slim de pass. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta met een sublieme pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:5

89e minuut.
Murgia rent richting de bal. Murgia geeft de bal voor. Vrilić kopt de bal weg. Lokh rent richting de bal. Lokh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 73%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 27%.
Harnaś Tymbark - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:5