Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starówka Konin MANOR TEAM
1 Tactiek 442
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
9 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 41.3
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Loscri heeft problemen om de bal te vangen. Loscri geeft de bal voor. Adamiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - MANOR TEAM 1:0

8e minuut.
Hercilio geeft een lange en hoge pass. Daar is Harm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypta rent richting de bal. Szczypta haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri passt de bal in één keer door. Adamiec rent richting de bal. Adamiec draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio geeft de bal voor. Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri schiet op doel. Miller heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mitrache speelt de bal door. Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Harm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harm krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chindea passt de bal in één keer door. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio passt de bal met de wreef. Adamiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec schiet op doel. Hvoynev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 46%, MANOR TEAM 54%.
Starówka Konin - MANOR TEAM 1:0

48e minuut.
Mitrache kan de bal niet met de borst controleren. Mitrache speelt de bal door. Szczypta is nu in balbezit. Szczypta schiet op doel. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - MANOR TEAM 2:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hercilio met de inworp. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec geeft de bal voor. Klungelig pakt Szczypta de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Adamiec stond buitenspel. Overmeire komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Adamiec heeft problemen om de bal te vangen. Adamiec passt de bal met de wreef. Szczypta rent richting de bal. Szczypta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - MANOR TEAM 3:0

64e minuut.
Miller probeert naar een medespeler te passen. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypta schiet op doel. Overmeire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - MANOR TEAM 4:0

74e minuut.
Watson kopt de bal weg. Mitrache controleert de bal met de borst. Loscri met een sublieme pass. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Dragan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baroško met een snelle inworp. Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chindea zijn tegenspeler op de grond. Chindea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Dragan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kotora wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri passt de bal in één keer door. Daar is Hercilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hercilio geeft een lange en hoge pass. Szczypta maakt een snoekduik en kopt de bal. Overmeire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Adamiec heeft problemen om de bal te vangen. Hercilio is nu in balbezit. Periš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Periš naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 54%, MANOR TEAM 46%.
Starówka Konin - MANOR TEAM 4:0