Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna Inter Wola
FIFA Tactiek Add
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 46.3
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Mező onderschept slim de pass. Mező geeft een hoge lob. da Costa Martins kopt de bal weg. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar onderschept slim de pass. Avelar passt de bal in één keer door. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Engin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sarabia de bal onder controle te krijgen. Polesi speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
İskay speelt de bal door. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar met een sublieme pass. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Alladin bokst de bal weg.

18e minuut.
Engin passt de bal in één keer door. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klempa krijgt een gele kaart. Sarabia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fadeli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:1

28e minuut.
Avelar kopt de bal weg. Sarabia rent richting de bal. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
da Costa Martins probeert naar een medespeler te passen. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Fadeli is nu in balbezit. Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin geeft de bal voor. Sarabia rent richting de bal. Sarabia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Engin met een sublieme pass. Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia onderschept slim de pass. Sarabia draait met de bal, schiet en ... Alladin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:2

41e minuut.
Tranholm speelt de bal door. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli met een sublieme pass. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Alladin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 63%, Inter Wola 37%.
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:3

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Yörük heeft problemen om de bal te vangen. Rajt met een sublieme pass. Tesei is nu in balbezit. Fadeli verovert de bal door een tackle van achteren. Fadeli draait met de bal, schiet en ... Alladin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sarabia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:4

56e minuut.
Engin met een sublieme pass. İskay is nu in balbezit. İskay passt de bal in één keer door. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia schiet op doel. Alladin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:5

66e minuut.
Solimeo probeert naar een medespeler te passen. Engin kan de bal niet met de borst controleren. Tesei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tesei krijgt een gele kaart. Engin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trbojević komt het veld opgelopen. Rząsa komt het veld opgelopen. Sarabia legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kroczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trbojević is nu in balbezit. Trbojević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Sarabia heeft problemen om de bal te vangen. Sarabia probeert naar een medespeler te passen. Avelar rent richting de bal. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:6

81e minuut.
Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia passt de bal zonder na te denken. Engin speelt de bal door. Avelar rent richting de bal. Avelar draait met de bal, schiet en ... Alladin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fadeli is nu in balbezit. Engin heeft problemen om de bal te vangen. Fadeli rent richting de bal. Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 57%, Inter Wola 43%.
Mszana-Dolna - Inter Wola 0:6