Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fornal Tv LZS KS Łukowice Brzeskie
Normal Tactiek check archers
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Pfitzner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal met de wreef. Daar is Coro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro haalt uit met een fantastische trap. Doran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski passt de bal zonder na te denken. Blacha is nu in balbezit. Coro rent richting de bal. Coro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mirilovič is nu in balbezit. Mirilovič passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Coro de bal. Coro draait met de bal, schiet en ... Doran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 47%, LZS KS Łukowice Brzeskie 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fornal Tv - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:0

46e minuut.
Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Kowalski met de inworp. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Coro maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Høyer-Larsen geeft een lange en hoge pass. Pfitzner kopt de bal weg. Klungelig pakt Mirilovič de bal. Karkoszka verovert de bal door een tackle van achteren. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Kutluer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Matys passt de bal in één keer door. Inworp. Silvano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel maakt een afschuwelijke overtreding. Esquivel krijgt een gele kaart. Matys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pfitzner met een snel genomen vrije trap. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... Doran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zielnik is nu in balbezit. Zielnik passt de bal met de wreef. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel. Doran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fornal Tv - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

80e minuut.
Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Matys rent richting de bal. Matys probeert naar een medespeler te passen. Coro rent richting de bal. Coro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Żymirski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matys met een snelle inworp. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Høyer-Larsen speelt de bal door. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princ geeft een lange en hoge pass. Hadraf rent richting de bal. Hadraf haalt uit met een fantastische trap. Kutluer bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fornal Tv 41%, LZS KS Łukowice Brzeskie 59%.
Fornal Tv - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1