Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM LKS Dunajec Zbylitowska Góra
442 Tactiek V Liga
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 14
41.7 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Periš geeft de bal voor. Badaczewski kopt de bal weg. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Hvoynev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

2e minuut.
Levino speelt de bal door. Rajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtár met een sublieme pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Inworp. Lokh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Badaczewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Badaczewski stond buitenspel. Harm maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vrilić kopt de bal weg. Lokh is nu in balbezit. Lokh haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Zwierzak onderschept slim de pass. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta speelt de bal door. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Zwierzak geeft de bal voor. Saharov kopt de bal weg. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Lokh rent richting de bal. Lokh draait met de bal, schiet en ... Hvoynev bokst de bal weg. Klungelig pakt Rajtár de bal. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rajtár de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Periš passt de bal zonder na te denken. Baroško rent richting de bal. Bačkora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bačkora krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Alcerro passt de bal met de wreef. Bačkora verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov onderschept slim de pass. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vrilić onderschept slim de pass. Vrilić probeert naar een medespeler te passen. Zwierzak speelt de bal door. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 70%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 30%.
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

47e minuut.
Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta passt de bal zonder na te denken. Zwierzak met een sublieme pass. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Baroško bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroško met de inworp. Potoczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potoczak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Vrilić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Miller is nu in balbezit. Miller geeft een lange en hoge pass. Lokh rent richting de bal. Lokh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2

55e minuut.
Inworp. Aranyos komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bačkora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baroško met de inworp. Potoczak is nu in balbezit. Potoczak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Harm bereikt de bal nog maar net als eerste. Harm geeft een hoge lob. Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Pobuta rent richting de bal. Pobuta passt de bal met de wreef. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:3

65e minuut.
Klváč met een sublieme pass. Aranyos probeert de bal met de borst te controleren. Potoczak probeert naar een medespeler te passen. Levino is nu in balbezit. Levino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bačkora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miller geeft een lange en hoge pass. Wyczesany probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pobuta heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta passt de bal zonder na te denken. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:4

79e minuut.
Buitenspel voor Aranyos. Goede buitenspelval van de verdediging. Vrilić neemt vlug de vrije trap. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak draait met de bal, schiet en ... Hvoynev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:5

83e minuut.
Miller met een sublieme pass. Gajdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... Hvoynev bokst de bal weg.

84e minuut.
Rajtár geeft een hoge lob. Inworp. Badaczewski met de inworp. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bačkora is nu in balbezit. Pobuta rent richting de bal. Pobuta met een sublieme pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 56%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 44%.
MANOR TEAM - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:6