Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie FC Salejkum
check archers Tactiek moja 4132
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 43.6
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Turabov onderschept slim de pass. Turabov geeft een hoge lob. Nicolini heeft problemen om de bal te vangen. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Matys geeft een lange en hoge pass. Oros rent richting de bal. Oros geeft een lange en hoge pass. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Françes is nu in balbezit. Françes geeft een hoge lob. Kowalski rent richting de bal. Kowalski geeft de bal voor. Françes kopt de bal weg. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Blacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 1:0

40e minuut.
Turabov rent richting de bal. Turabov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matys met een snelle inworp. Mirilovič geeft een hoge lob. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Blacha heeft problemen om de bal te vangen. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Françes kopt de bal weg. Peletti heeft problemen om de bal te vangen. Matys geeft de bal voor. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 2:0

43e minuut.
Françes geeft een hoge lob. Inworp. Matys met de inworp. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Blacha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 42%, FC Salejkum 58%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 2:0

47e minuut.
del Rosario Ramos passt de bal zonder na te denken. Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz maakt een afschuwelijke overtreding. Zielnik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

48e minuut.
Pietrzykowski onderschept slim de pass. Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi draait met de bal, schiet en ... Kutluer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 2:1

49e minuut.
Nicolini geeft een lange en hoge pass. Françes controleert de bal met de borst. Françes speelt de bal door. Coro heeft problemen om de bal te vangen. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik geeft een hoge lob. Daar is Françes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro rent richting de bal. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 3:1

60e minuut.
Daar is Pesel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 4:1

64e minuut.
Peletti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pietrzykowski de bal. Pietrzykowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Ludányi de bal. Ludányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Kutluer trapt de bal weg. Mirilovič probeert de bal aan de voet te houden. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Françes geeft een hoge lob. Inworp. Matys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Turabov is nu in balbezit. Turabov geeft een hoge lob. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. Kutluer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zielnik is nu in balbezit. Zielnik geeft een hoge lob. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel. Cowan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 51%, FC Salejkum 49%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - FC Salejkum 5:1