Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna Fornal Tv
FIFA Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Silvano onderschept slim de pass. Silvano met een sublieme pass. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kumaty is nu in balbezit. Kumaty geeft een lange en hoge pass. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Fornal Tv 0:1

31e minuut.
Princ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hadraf controleert de bal met de borst. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Hadraf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Vairelles geeft een lange en hoge pass. Silvano kopt de bal weg. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Żymirski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tesei met de inworp. Yörük geeft een lange en hoge pass. Hardinger maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszana-Dolna - Fornal Tv 1:1

36e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka passt de bal met de wreef. Daar is Hadraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadraf draait met de bal, schiet en ... Alladin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mező verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel rent richting de bal. Esquivel geeft een lange en hoge pass. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Fornal Tv 1:2

43e minuut.
Klempa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Princ met de inworp. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ciliński geeft een hoge lob. Kikerpuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś begaat een overtreding. Dyluś krijgt een gele kaart. Kikerpuu raakt geblesseerd tijdens het duel. Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Klungelig pakt Hadraf de bal. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Hadraf rent richting de bal. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 61%, Fornal Tv 39%.
Mszana-Dolna - Fornal Tv 1:2

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Hadraf kopt de bal weg. Velcu met een sublieme pass. Hadraf rent richting de bal. Hadraf schiet op doel. Alladin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Polesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Hadraf rent richting de bal. Hadraf schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vairelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velcu is nu in balbezit. Velcu passt de bal in één keer door. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trbojević komt het veld opgelopen. Rząsa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Solimeo onderschept slim de pass. Solimeo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karkoszka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Alladin trapt de bal weg. Velcu kopt de bal weg. Karkoszka rent richting de bal. Karkoszka draait met de bal, schiet en ... Alladin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciliński de bal onder controle te krijgen. Velcu is nu in balbezit. Velcu met een sublieme pass. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Velcu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Vairelles met een snelle inworp. Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny geeft een hoge lob. Doran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een lange en hoge pass. Daar is Solimeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadraf is nu in balbezit. Hadraf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Fornal Tv 1:3

83e minuut.
Tesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesei speelt de bal door. Høyer-Larsen geeft een lange en hoge pass. Princ rent richting de bal. Princ geeft een hoge lob. Alladin bokst de bal weg.

87e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf is nu in balbezit. Karkoszka is nu in balbezit. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 66%, Fornal Tv 34%.
Mszana-Dolna - Fornal Tv 1:3