Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark MANOR TEAM
hahaaa Tactiek 442
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 40.1
average Schieten good
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Budalić passt de bal in één keer door. Aliyiv rent richting de bal. Aliyiv geeft een hoge lob. Harm heeft problemen om de bal te vangen. Klváč geeft een hoge lob. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Levino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - MANOR TEAM 0:1

9e minuut.
Aranyos speelt de bal door. Schipka rent richting de bal. Aliyiv maakt een afschuwelijke overtreding. Aliyiv krijgt een gele kaart.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Periš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Alcerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Dard bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro maakt een afschuwelijke overtreding. Dard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reynoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dard rent richting de bal. Dard probeert naar een medespeler te passen. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Harnaś Tymbark - MANOR TEAM 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilovici met de inworp. Jordan speelt de bal door. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński schiet op doel. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Schipka is nu in balbezit. Schipka passt de bal met de wreef. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - MANOR TEAM 1:2

27e minuut.
Aranyos is nu in balbezit. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino passt de bal zonder na te denken. Schipka is nu in balbezit. Schipka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jordan is nu in balbezit. Schipka verovert de bal door een tackle van achteren. Schipka probeert naar een medespeler te passen. Levino is nu in balbezit. Levino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilovici met de inworp. Jordan geeft een hoge lob. Brzeziński springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Periš met een snelle inworp. Aranyos geeft de bal voor. Schipka rent richting de bal. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 68%, MANOR TEAM 32%.
Harnaś Tymbark - MANOR TEAM 1:2

46e minuut.
Bolimowski komt het veld opgelopen. Murgia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Brzeziński kan de bal niet met de borst controleren. Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtár bereikt de bal nog maar net als eerste. Dard verovert de bal door een tackle van achteren. Dard geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Baroško geeft de bal voor. Aliyiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino schiet op doel. Aliyiv probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dard rent richting de bal. Baroško bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroško passt de bal zonder na te denken. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft de bal voor. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 72%, MANOR TEAM 28%.
Harnaś Tymbark - MANOR TEAM 1:2