Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Starówka Konin
V Liga Tactiek 1
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.4 gemiddelde waardering 46.2
excellent Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


17e minuut.
Polkowski geeft de bal voor. Loscri kopt de bal weg. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec draait met de bal, schiet en ... Mroziński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

20e minuut.
Loscri speelt de bal door. Szczypta rent richting de bal. Daar is Szczypta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypta schiet op doel. Mroziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Starówka Konin 0:1

31e minuut.
Gajdziński met een sublieme pass. Pobuta rent richting de bal. Pobuta passt de bal in één keer door. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Starówka Konin 1:1

33e minuut.
Watson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pobuta met de inworp. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. McConville komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 43%, Starówka Konin 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Starówka Konin 1:1

56e minuut.
Mitrache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pobuta met een snelle inworp. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel. Chindea probeert de bal aan de voet te houden. Zbozień bokst de bal weg.

65e minuut.
Loscri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pobuta met een snelle inworp. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel. Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzak passt de bal met de wreef. Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Zbozień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Polkowski geeft een hoge lob. Bačkora kopt de bal weg. Pobuta is nu in balbezit. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juzala met de inworp. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Chindea de bal. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany geeft een lange en hoge pass. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Starówka Konin 2:1

82e minuut.
Hercilio kopt de bal weg. Daar is Lokh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gcwensa geeft een lange en hoge pass. Daar is Hercilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokh begaat een overtreding. Lokh krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bačkora onderschept slim de pass. Szczypta rent richting de bal. Szczypta passt de bal in één keer door. Adamiec is nu in balbezit. Adamiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 25%, Starówka Konin 75%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Starówka Konin 2:1