Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum Mszana-Dolna
moja 4132 Tactiek FIFA
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.6 gemiddelde waardering 39.4
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Hardinger de bal. del Rosario Ramos probeert naar een medespeler te passen. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz schiet op doel. Klempa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klempa geeft de bal voor. Hardinger is nu in balbezit. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Yörük speelt de bal door. Tesei rent richting de bal. Tesei geeft de bal voor. Hardinger rent richting de bal. Hardinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Françes verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 0:1

13e minuut.
Ludányi passt de bal zonder na te denken. Mező is nu in balbezit. Jerlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jerlicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 1:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alladin met een harde bal richting middenveld. Ciliński met een sublieme pass. Yörük rent richting de bal. Yörük geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Jerlicz de bal. Mező rent richting de bal. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alladin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludányi passt de bal zonder na te denken. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... Alladin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pesel kopt de bal weg. del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos probeert naar een medespeler te passen. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pesel passt de bal in één keer door. del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos passt de bal met de wreef. Daar is Ludányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludányi draait met de bal, schiet en ... Alladin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 36%, Mszana-Dolna 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Salejkum - Mszana-Dolna 1:1

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Małosolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny passt de bal in één keer door. Hardinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardinger schiet op doel. Cowan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 1:2

61e minuut.
del Rosario Ramos kopt de bal weg. Pesel geeft de bal voor. Daar is Tesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peletti geeft een hoge lob. Jerlicz springt en kopt de bal. Alladin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Peletti passt de bal in één keer door. Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Ludányi is nu in balbezit. Ludányi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Rząsa komt het veld opgelopen. Trbojević komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Vairelles de bal onder controle te krijgen. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz passt de bal zonder na te denken. Ludányi is nu in balbezit. Ludányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 2:2

68e minuut.
Yörük speelt de bal door. del Rosario Ramos is nu in balbezit. del Rosario Ramos met een sublieme pass. Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz draait met de bal, schiet en ... Alladin bokst de bal weg.

70e minuut.
Pietrzykowski kopt de bal weg. Peletti heeft problemen om de bal te vangen. Peletti probeert naar een medespeler te passen. Ludányi heeft problemen om de bal te vangen. Ludányi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pesel rent richting de bal. Pesel met een sublieme pass. Peletti probeert naar een medespeler te passen. Ludányi rent richting de bal. Ludányi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 3:2

75e minuut.
Jerlicz rent richting de bal. del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos probeert naar een medespeler te passen. Jerlicz heeft problemen om de bal te vangen. Jerlicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Mszana-Dolna 4:2

82e minuut.
Pietrzykowski met een sublieme pass. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz passt de bal zonder na te denken. del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Peletti onderschept slim de pass. Peletti geeft een lange en hoge pass. Daar is Vairelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 39%, Mszana-Dolna 61%.
FC Salejkum - Mszana-Dolna 4:2