Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harnaś Tymbark LZS KS Łukowice Brzeskie
hahaaa Tactiek check archers
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


8e minuut.
Reynoso onderschept slim de pass. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirilovič krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Matys de bal. Matys probeert naar een medespeler te passen. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

21e minuut.
Rutkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski met een snelle inworp. Mirilovič heeft problemen om de bal te vangen. Mirilovič geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič passt de bal in één keer door. Coro heeft problemen om de bal te vangen. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Matys geeft de bal voor. Tenoff kopt de bal weg. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro is nu in balbezit. Coro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 66%, LZS KS Łukowice Brzeskie 34%.
Harnaś Tymbark - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

46e minuut.
Bolimowski komt het veld opgelopen. Murgia komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Crispim rent richting de bal. Matys rent richting de bal. Matys met een sublieme pass. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mirilovič speelt de bal door. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski probeert naar een medespeler te passen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Matys geeft de bal voor. Aliyiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:2

67e minuut.
Klungelig pakt Coro de bal. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Coro schiet op doel. Rutkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pfitzner passt de bal zonder na te denken. Coro rent richting de bal. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro onderschept slim de pass. Coro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harnaś Tymbark - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:3

70e minuut.
Blacha verovert de bal door een tackle van achteren. Bolimowski onderschept slim de pass. Coro onderschept slim de pass. Coro haalt uit met een fantastische trap. Aliyiv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zielnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zielnik geeft de bal voor. Tenoff is nu in balbezit. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Coro haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Matys is nu in balbezit. Crispim bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys begaat een overtreding. Matys krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Matys met een snelle inworp. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft een lange en hoge pass. Coro springt en kopt de bal. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harnaś Tymbark 66%, LZS KS Łukowice Brzeskie 34%.
Harnaś Tymbark - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:3