Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starówka Konin Fornal Tv
1 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Stridh heeft problemen om de bal te vangen. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Stridh verovert de bal door een tackle van achteren. Stridh geeft een hoge lob. Juzala kopt de bal weg. Zbozień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hadraf rent richting de bal. Hadraf schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Loscri met een snelle inworp. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec onderschept slim de pass. Adamiec geeft een hoge lob. Szczypta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hadraf kopt de bal weg. Princ heeft problemen om de bal te vangen. Princ passt de bal in één keer door. Velcu rent richting de bal. Velcu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zsembery speelt de bal door. Princ heeft problemen om de bal te vangen. Princ speelt de bal door. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Juzala geeft een hoge lob. Szczypta kopt de bal weg. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts schiet op doel. Doran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Fornal Tv 1:0

22e minuut.
Hercilio rent richting de bal. Hercilio speelt de bal door. Loscri is nu in balbezit. Loscri geeft een hoge lob. Szczypta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Loscri rent richting de bal. Loscri probeert naar een medespeler te passen. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Fornal Tv 2:0

41e minuut.
Zsembery kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hercilio zijn tegenspeler op de grond. Hercilio krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Żymirski rent richting de bal. Żymirski met een sublieme pass. Hercilio met een sublieme pass. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio geeft een hoge lob. Szczypta is nu in balbezit. Szczypta draait met de bal, schiet en ... Doran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Fornal Tv 3:0

45e minuut.
Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 51%, Fornal Tv 49%.
Starówka Konin - Fornal Tv 3:0

51e minuut.
Adamiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Høyer-Larsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Princ is nu in balbezit. Princ geeft een lange en hoge pass. Zbozień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Høyer-Larsen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chindea met een snelle inworp. Hercilio geeft een lange en hoge pass. Szczypta springt en kopt de bal. Doran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Kumaty verovert de bal door een tackle van achteren. Loscri verovert de bal door een tackle van achteren. Loscri met een sublieme pass. Huybrechts is nu in balbezit. Huybrechts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Adamiec passt de bal met de wreef. Loscri speelt de bal door. Daar is Szczypta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypta haalt uit met een fantastische trap. Kikerpuu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Fornal Tv 4:0

78e minuut.
Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts passt de bal in één keer door. Kumaty rent richting de bal. Szczypta verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypta draait met de bal, schiet en ... Doran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kikerpuu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Silvano speelt de bal door. Daar is Princ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Princ probeert naar een medespeler te passen. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 54%, Fornal Tv 46%.
Starówka Konin - Fornal Tv 4:0