Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola LZS KS Łukowice Brzeskie
mnk Tactiek check archers
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 50.5
adequate Schieten solid
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Matys rent richting de bal. Fadeli onderschept slim de pass. Sahli is nu in balbezit. Fadeli onderschept slim de pass. Fadeli haalt uit met een fantastische trap. Kutluer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sarabia de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:0

5e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski geeft een hoge lob. Blacha is nu in balbezit. Blacha haalt uit met een fantastische trap. Giulino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Wola - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:1

15e minuut.
Blacha kopt de bal weg. Štetár controleert de bal met de borst. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:2

22e minuut.
Rajt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matys met een snelle inworp. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kutluer met een harde bal richting middenveld. Engin kopt de bal weg. Nicolini rent richting de bal. Sarabia verovert de bal door een tackle van achteren. Sarabia schiet op doel. Kutluer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pereira Alves geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kowalski met een snelle inworp. Mirilovič rent richting de bal. Mirilovič geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 52%, LZS KS Łukowice Brzeskie 48%.
Inter Wola - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:2

70e minuut.
Doeltrap. N`Djitap komt het veld opgelopen. Kroczek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kroczek kopt de bal weg. Mirilovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirilovič speelt de bal door. Coro heeft problemen om de bal te vangen. Coro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sarabia probeert de bal aan de voet te houden. Fadeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli geeft een hoge lob. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap. Kutluer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Matys met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski passt de bal zonder na te denken. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sahli rent richting de bal. Karas rent richting de bal. Sahli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sahli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 53%, LZS KS Łukowice Brzeskie 47%.
Inter Wola - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:2