Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mszana-Dolna Harnaś Tymbark
FIFA Tactiek hahaaa
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 33.5
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyluś de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Rutkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Harnaś Tymbark 1:0

7e minuut.
Shaloufa passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś geeft een lange en hoge pass. Hardinger rent richting de bal. Hardinger schiet op doel. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Brzeziński kopt de bal weg. Budalić is nu in balbezit. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Crispim onderschept slim de pass. Crispim probeert naar een medespeler te passen. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Tenoff met een sublieme pass. Brzeziński probeert naar een medespeler te passen. Mező rent richting de bal. Brzeziński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeziński geeft een lange en hoge pass. Alladin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Aliyiv geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małosolny met de inworp. Hardinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardinger geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Rutkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vairelles geeft een hoge lob. Yörük kopt de bal weg. Klungelig pakt Tenoff de bal. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Budalić is nu in balbezit. Klempa rent richting de bal. Budalić verovert de bal door een tackle van achteren. Budalić draait met de bal, schiet en ... Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mszana-Dolna - Harnaś Tymbark 1:1

36e minuut.
Crispim rent richting de bal. Shaloufa verovert de bal door een tackle van achteren. Shaloufa met een sublieme pass. Hardinger is nu in balbezit. Hardinger schiet op doel. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Reynoso geeft de bal voor. Brzeziński rent richting de bal. Mező begaat een overtreding. Mező krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Brzeziński raakt geblesseerd tijdens het duel. Crispim zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mező kan de bal niet met de borst controleren. Brzeziński is nu in balbezit. Brzeziński draait met de bal, schiet en ... Budalić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shaloufa neemt de hoekschop. Dyluś kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 48%, Harnaś Tymbark 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mszana-Dolna - Harnaś Tymbark 1:1

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen. Murgia komt het veld opgelopen. Bolimowski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vairelles geeft een hoge lob. Inworp. Ilovici met een snelle inworp. Jordan heeft problemen om de bal te vangen. Jordan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Solimeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budalić onderschept slim de pass. Budalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trbojević komt het veld opgelopen. Rząsa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Aliyiv geeft een hoge lob. Budalić kopt de bal weg. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński draait met de bal, schiet en ... Alladin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mszana-Dolna - Harnaś Tymbark 1:2

81e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Inworp. Ilovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Alladin probeert naar een medespeler te passen. Crispim is nu in balbezit. Met opzet legt Yörük zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yörük naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
Polesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan speelt de bal door. Brzeziński is nu in balbezit. Brzeziński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mszana-Dolna 55%, Harnaś Tymbark 45%.
Mszana-Dolna - Harnaś Tymbark 1:2