Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress Starówka Konin
Norbert Tactiek 1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 48
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Carámbula met een sublieme pass. Spada is nu in balbezit. Spada probeert naar een medespeler te passen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Huybrechts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kęcki rent richting de bal. Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Huybrechts haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Chindea probeert naar een medespeler te passen. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio passt de bal in één keer door. Huybrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Huybrechts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adamiec met een sublieme pass. Loscri probeert naar een medespeler te passen. Szczypta rent richting de bal. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:1

33e minuut.
Loscri speelt de bal door. Huybrechts rent richting de bal. Zygmuntowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huybrechts raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamiec wilt de vrije trap nemen. Dośpiał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Loscri probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xuân Nam. Loscri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamiec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Chindea met de inworp. Hercilio is nu in balbezit. Hercilio geeft een hoge lob. Szczypta springt en kopt de bal. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 59%, Starówka Konin 41%.
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:1

46e minuut.
Stridh speelt de bal door. Tapušković rent richting de bal. Hercilio begaat een overtreding. Hercilio krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Kęcki trapt de bal weg. Inworp. Adamiec met een snelle inworp. Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Loscri geeft de bal voor. Hercilio kopt de bal weg. Klungelig pakt Kęcki de bal. Huybrechts rent richting de bal. Huybrechts schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:2

53e minuut.
Daar is Adamiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiec met een sublieme pass. Loscri is nu in balbezit. Loscri probeert naar een medespeler te passen. Tapušković rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:3

57e minuut.
Hercilio kopt de bal weg. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada draait met de bal, schiet en ... Van Gestel geeft de bal voor. Połubiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Chindea met een sublieme pass. Hercilio geeft een hoge lob. Szczypta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Tapušković rent richting de bal. Huybrechts verovert de bal door een tackle van achteren. Huybrechts speelt de bal door. Szczypta rent richting de bal. Szczypta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:4

78e minuut.
Chindea geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri onderschept slim de pass. Klungelig pakt Loscri de bal. Loscri geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczypta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:5

85e minuut.
Stridh kopt de bal weg. Watson geeft een hoge lob. Huybrechts kopt de bal weg. Szczypta rent richting de bal. Szczypta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 60%, Starówka Konin 40%.
FC Gegenpress - Starówka Konin 0:5