Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola Fornal Tv
mnk Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Princ kopt de bal weg. Karkoszka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van da Costa Martins. da Costa Martins krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Silvano met een sublieme pass. Velcu speelt de bal door. Princ is nu in balbezit. Princ geeft een lange en hoge pass. Hadraf springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pereira Alves onderschept slim de pass. Pereira Alves geeft een hoge lob. Inworp. Esquivel met de inworp. Karkoszka geeft een hoge lob. Giulino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Żymirski met een sublieme pass. Silvano rent richting de bal. Silvano passt de bal met de wreef. Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karkoszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Fornal Tv 0:1

27e minuut.
Velcu onderschept slim de pass. Daar is Karas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karas met een sublieme pass. Sarabia rent richting de bal. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Karkoszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar rent richting de bal. Karkoszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karkoszka krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zsembery geeft een hoge lob. Hadraf kopt de bal weg. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft de bal voor. Štetár kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadraf is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Fornal Tv 0:2

45e minuut.
Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka passt de bal zonder na te denken. Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft een hoge lob. Hadraf krijgt zijn hoofd ertegen. Giulino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 64%, Fornal Tv 36%.
Inter Wola - Fornal Tv 0:2

47e minuut.
Sarabia rent richting de bal. Kikerpuu rent richting de bal. Sarabia begaat een overtreding. Sarabia krijgt een gele kaart.

53e minuut.
da Costa Martins speelt de bal door. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia passt de bal in één keer door. Fadeli rent richting de bal. Fadeli draait met de bal, schiet en ... Doran bokst de bal weg.

55e minuut.
Karkoszka rent richting de bal. da Costa Martins verovert de bal door een tackle van achteren. da Costa Martins met een sublieme pass. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Karkoszka probeert naar een medespeler te passen. Princ is nu in balbezit. Princ geeft de bal voor. Hadraf springt en kopt de bal. Giulino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Fornal Tv 0:3

70e minuut.
Princ is nu in balbezit. Rajt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Princ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. N`Djitap komt het veld opgelopen. Kroczek komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Princ neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - Fornal Tv 0:4

71e minuut.
Princ bereikt de bal nog maar net als eerste. Princ geeft de bal voor. Karas rent richting de bal. Hadraf verovert de bal door een tackle van achteren. Hadraf schiet op doel. Giulino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 70%, Fornal Tv 30%.
Inter Wola - Fornal Tv 0:4