Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress LKS Dunajec Zbylitowska Góra
Norbert Tactiek V Liga
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 53.4
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Tapušković passt de bal met de wreef. Lokh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokh passt de bal met de wreef. Žák is nu in balbezit. Žák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

3e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Lokh rent richting de bal. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Žák rent richting de bal. Žák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Lokh kan de bal niet met de borst controleren. Lokh probeert naar een medespeler te passen. Žák rent richting de bal. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2

9e minuut.
Pobuta met de inworp. Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak speelt de bal door. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel. Dośpiał bokst de bal weg.

11e minuut.
Zwierzak speelt de bal door. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta geeft de bal voor. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pobuta onderschept slim de pass. Pobuta speelt de bal door. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:3

15e minuut.
Soldini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta passt de bal met de wreef. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kęcki onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:4

18e minuut.
Soldini geeft een lange en hoge pass. Carámbula bereikt de bal nog maar net als eerste. Carámbula met een sublieme pass. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Kęcki de bal. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Boněčka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:5

26e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Daar is Wyczesany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ... Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 86%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 14%.
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:6

58e minuut.
Boněčka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pobuta met de inworp. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:7

70e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Žák controleert de bal met de borst. Kęcki is nu in balbezit. Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Pobuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobuta probeert naar een medespeler te passen. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel. Boněčka probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žák zal de hoekschop nemen. Boněčka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saharov probeert de bal met de borst te controleren. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:8

74e minuut.
Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowicz geeft een hoge lob. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta passt de bal met de wreef. Dośpiał bokst de bal weg. Saharov rent richting de bal. Saharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:9

75e minuut.
Połubiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bačkora de bal. Bačkora probeert naar een medespeler te passen. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vrilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrilić geeft een hoge lob. Boněčka verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dośpiał met een harde bal richting middenveld. Inworp. Pobuta met een snelle inworp. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Saharov passt de bal in één keer door. Wyczesany bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 76%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 24%.
FC Gegenpress - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:10