Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Salejkum Harnaś Tymbark
moja 4132 Tactiek hahaaa
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 33.2
adequate Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen adequate


17e minuut.
Peletti is nu in balbezit. Peletti passt de bal zonder na te denken. Tenoff is nu in balbezit. Jerlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jerlicz schiet op doel. Rutkowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Hudák geeft de bal voor. Ilovici kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pietrzykowski de bal onder controle te krijgen. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 0:1

23e minuut.
Ludányi passt de bal met de wreef. Jerlicz heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz onderschept slim de pass. Jerlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 1:1

25e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerlicz met de inworp. del Rosario Ramos geeft de bal voor. Peletti krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pesel is nu in balbezit. Ludányi rent richting de bal. Ludányi passt de bal met de wreef. Peletti rent richting de bal. Peletti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jerlicz heeft problemen om de bal te vangen. Pesel rent richting de bal. Pesel probeert naar een medespeler te passen. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Bica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludányi is nu in balbezit. Ludányi geeft een hoge lob. del Rosario Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Rosario Ramos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Aliyiv is nu in balbezit. Ludányi verovert de bal door een tackle van achteren. Ludányi passt de bal zonder na te denken. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 2:1

39e minuut.
Budalić verovert de bal door een tackle van achteren. Ludányi verovert de bal door een tackle van achteren. Peletti speelt de bal door. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pietrzykowski met een sublieme pass. Crispim is nu in balbezit. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pietrzykowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 37%, Harnaś Tymbark 63%.
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 2:1

46e minuut.
Murgia komt het veld opgelopen. Bolimowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tenoff kopt de bal weg. Crispim is nu in balbezit. del Rosario Ramos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. del Rosario Ramos krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Crispim rent richting de bal. Pesel verovert de bal door een tackle van achteren. Pesel passt de bal in één keer door. Ludányi is nu in balbezit. Ludányi haalt uit met een fantastische trap. Rutkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Murgia rent richting de bal. del Rosario Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Crispim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Crispim krijgt een gele kaart. del Rosario Ramos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ludányi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rutkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 3:1

69e minuut.
Pietrzykowski is nu in balbezit. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Peletti met een sublieme pass. Daar is Jerlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerlicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Salejkum 35%, Harnaś Tymbark 65%.
FC Salejkum - Harnaś Tymbark 3:1