Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANOR TEAM Mszana-Dolna
442 Tactiek FIFA
41% Balbezit 59%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
40.7 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Garofalo met een sublieme pass. Harm rent richting de bal. Benedykciuk onderschept slim de pass. Benedykciuk geeft een hoge lob. Gentizon springt en kopt de bal. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benedykciuk springt en kopt de bal. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Inworp. Natsis met een snelle inworp. Gentizon met een sublieme pass. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Natsis passt de bal met de wreef. Gentizon is nu in balbezit. Mätschke maakt een afschuwelijke overtreding. Mätschke krijgt een gele kaart. Gentizon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boskamp zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harm rent richting de bal. Benedykciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Benedykciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 0:1

17e minuut.
Benedykciuk verovert de bal door een tackle van achteren. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças geeft een hoge lob. Gentizon is nu in balbezit. Gentizon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boskamp rent richting de bal. Boskamp passt de bal in één keer door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 0:2

20e minuut.
Dunbar heeft problemen om de bal te vangen. Dunbar geeft de bal voor. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 0:3

23e minuut.
Harm verovert de bal door een tackle van achteren. Harm geeft een lange en hoge pass. Inworp. das Graças zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benedykciuk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boskamp heeft problemen om de bal te vangen. Periš rent richting de bal. Alcerro rent richting de bal. Benedykciuk is nu in balbezit. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... Hvoynev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 0:4

35e minuut.
Baroško met een snelle inworp. Klváč bereikt de bal nog maar net als eerste. Klváč passt de bal zonder na te denken. Schipka is nu in balbezit. Schipka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Benedykciuk is nu in balbezit. das Graças rent richting de bal. das Graças passt de bal in één keer door. Benedykciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kotora speelt de bal door. Klváč rent richting de bal. Garofalo begaat een overtreding. Garofalo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Levino passt de bal zonder na te denken. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ... Dunbar onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 57%, Mszana-Dolna 43%.
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:4

48e minuut.
Natsis rent richting de bal. Natsis heeft problemen om de bal te vangen. Natsis passt de bal in één keer door. Gentizon is nu in balbezit. Gentizon haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kotora bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças verovert de bal door een tackle van achteren. das Graças passt de bal zonder na te denken. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Boskamp controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kárač komt het veld opgelopen. Shaloufa komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Boskamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Boskamp passt de bal zonder na te denken. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa geeft een lange en hoge pass. Benedykciuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Klempa komt het veld opgelopen. Hardinger komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa met een sublieme pass. Hardinger rent richting de bal. Hardinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:5

81e minuut.
Dunbar probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Kárač met een snelle inworp. Schipka is nu in balbezit. Schipka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
das Graças probeert naar een medespeler te passen. Boskamp rent richting de bal. Boskamp passt de bal in één keer door. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harm is nu in balbezit. Benedykciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Benedykciuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:6

87e minuut.
Klungelig pakt Oximets de bal. Oximets passt de bal met de wreef. Benedykciuk rent richting de bal. Benedykciuk haalt uit met een fantastische trap. Hvoynev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANOR TEAM 52%, Mszana-Dolna 48%.
MANOR TEAM - Mszana-Dolna 1:7