Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gegenpress LZS KS Łukowice Brzeskie
Norbert Tactiek check archers
53% Balbezit 47%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 49.7
average Schieten excellent
average Passen solid
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Matys is nu in balbezit. Matys geeft een lange en hoge pass. Soldini probeert de bal aan de voet te houden. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:1

9e minuut.
McLeod bereikt de bal nog maar net als eerste. McLeod geeft een lange en hoge pass. Boněčka is nu in balbezit. Coro verovert de bal door een tackle van achteren. Coro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Połubiński de bal onder controle te krijgen. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik geeft een hoge lob. Blacha maakt een snoekduik en kopt de bal. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tapušković probeert naar een medespeler te passen. Carámbula met een sublieme pass. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro schiet op doel. Dośpiał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:2

15e minuut.
Matys rent richting de bal. Matys passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Boněčka de bal onder controle te krijgen. Coro rent richting de bal. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:3

20e minuut.
Soldini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macek rent richting de bal. Macek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Soldini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacCaw komt het veld opgelopen. Kowalski met de inworp. Macek geeft een lange en hoge pass. Coro springt en kopt de bal. Dośpiał bokst de bal weg.

30e minuut.
Kęcki rent richting de bal. Coro onderschept slim de pass. Coro passt de bal zonder na te denken. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kowalski kan de bal niet met de borst controleren. Kowalski geeft de bal voor. Coro rent richting de bal. Coro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:4

41e minuut.
Matys probeert naar een medespeler te passen. Tapušković rent richting de bal. Tapušković passt de bal met de wreef. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dośpiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Boněčka probeert naar een medespeler te passen. Kęcki met een sublieme pass. Coro rent richting de bal. Coro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kęcki heeft problemen om de bal te vangen. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kowalski is nu in balbezit. Kowalski speelt de bal door. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 75%, LZS KS Łukowice Brzeskie 25%.
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:5

50e minuut.
Tapušković probeert naar een medespeler te passen. MacCaw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matys. Matys krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Boněčka geeft een hoge lob. Inworp. Kowalski met een snelle inworp. Macek geeft de bal voor. Coro kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:6

63e minuut.
Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski passt de bal in één keer door. Matys probeert naar een medespeler te passen. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap. Dośpiał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Blacha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huertas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Macek speelt de bal door. Boněčka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matys met een snelle inworp. Macek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huertas rent richting de bal. Huertas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:7

75e minuut.
Kowalski is nu in balbezit. Kowalski geeft de bal voor. Huertas is nu in balbezit. Huertas schiet op doel. Dośpiał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 0:8

76e minuut.
Macek geeft de bal voor. Huertas geeft een lange en hoge pass. Coro is nu in balbezit. Coro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kęcki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal in één keer door. Zielnik speelt de bal door. Kowalski speelt de bal door. Matys geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Macek geeft een hoge lob. Boněčka kopt de bal weg. MacCaw probeert de bal aan de voet te houden. Kowalski rent richting de bal. Kowalski passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Joachim verovert de bal door een tackle van achteren. Joachim probeert naar een medespeler te passen. Coro is nu in balbezit. Coro draait met de bal, schiet en ... Kęcki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kowalski geeft een hoge lob. Coro kopt de bal weg. Klungelig pakt Kęcki de bal. Huertas bereikt de bal nog maar net als eerste. Huertas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Macek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macek geeft de bal voor. Daar is Zygmuntowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coro bereikt de bal nog maar net als eerste. Coro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dośpiał bokst de bal weg.

87e minuut.
Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gestel onderschept slim de pass. Nicolini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolini krijgt een gele kaart. Van Gestel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Spada neemt zijn aanloop. Cissé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gegenpress 66%, LZS KS Łukowice Brzeskie 34%.
FC Gegenpress - LZS KS Łukowice Brzeskie 1:8