Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra Fornal Tv
V Liga Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 50.6
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Silvano geeft een lange en hoge pass. Mroziński probeert naar een medespeler te passen. Lokh speelt de bal door. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 1:0

22e minuut.
Kikerpuu geeft een lange en hoge pass. Vrilić geeft de bal voor. Žák rent richting de bal. Žák schiet op doel. Doran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 2:0

25e minuut.
Zwierzak geeft een hoge lob. Saharov is nu in balbezit. Zsembery begaat een overtreding. Zsembery krijgt een gele kaart. Saharov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bačkora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel. Doran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Hadraf de bal. Zwierzak rent richting de bal. Zwierzak passt de bal in één keer door. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 46%, Fornal Tv 54%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 4:0

46e minuut.
Høyer-Larsen komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal zonder na te denken. Princ heeft problemen om de bal te vangen. Pobuta geeft een lange en hoge pass. Žák kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vrilić is nu in balbezit. Vrilić geeft een lange en hoge pass. Lokh rent richting de bal. Lokh geeft de bal voor. Daar is Kikerpuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Silvano probeert naar een medespeler te passen. Karkoszka is nu in balbezit. Karkoszka geeft de bal voor. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadraf haalt uit met een fantastische trap. Mroziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 4:1

70e minuut.
Gajdziński geeft een lange en hoge pass. Velcu rent richting de bal. Velcu geeft een hoge lob. Daar is Hadraf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadraf haalt uit met een fantastische trap. Mroziński bokst de bal weg.

76e minuut.
Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Wyczesany rent richting de bal. Žák met een sublieme pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Velcu met een sublieme pass. Daar is Karkoszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobuta geeft de bal voor. Žák is nu in balbezit. Žák draait met de bal, schiet en ... Doran bokst de bal weg. Saharov is nu in balbezit. Saharov schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Princ is nu in balbezit. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Pobuta rent richting de bal. Pobuta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Dunajec Zbylitowska Góra 40%, Fornal Tv 60%.
LKS Dunajec Zbylitowska Góra - Fornal Tv 4:1