Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starówka Konin Mszana-Dolna
1 Tactiek FIFA
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 40.1
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Karafeskos is nu in balbezit. Loscri bereikt de bal nog maar net als eerste. Loscri met een sublieme pass. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 1:0

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alladin niet meer kan verder spelen. Półćwiartek komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Loscri met een sublieme pass. Szczypta rent richting de bal. Szczypta passt de bal zonder na te denken. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Adamiec speelt de bal door. Daar is Hercilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hercilio speelt de bal door. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Stridh onderschept slim de pass. Yörük met een sublieme pass. Natsis rent richting de bal. Natsis geeft de bal voor. Klungelig pakt Watson de bal. Muciek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hardinger is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 1:1

30e minuut.
Małosolny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stridh de bal. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Natsis is nu in balbezit. Natsis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tesei geeft de bal voor. Stridh met een sublieme pass. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio geeft een lange en hoge pass. Karafeskos maakt een snoekduik en kopt de bal. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Karafeskos rent richting de bal. Karafeskos speelt de bal door. Daar is Szczypta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczypta heeft problemen om de bal te vangen. Karafeskos rent richting de bal. Karafeskos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 39%, Mszana-Dolna 61%.
Starówka Konin - Mszana-Dolna 2:1

46e minuut.
Solimeo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chindea kopt de bal weg. Loscri is nu in balbezit. Loscri passt de bal met de wreef. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Vairelles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny speelt de bal door. Hardinger is nu in balbezit. Hardinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hercilio met een sublieme pass. Daar is Karafeskos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solimeo rent richting de bal. Szczypta onderschept slim de pass. Szczypta haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 3:1

57e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Solimeo rent richting de bal. Hercilio onderschept slim de pass. Hercilio geeft een lange en hoge pass. Karafeskos krijgt zijn hoofd ertegen. Półćwiartek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Loscri is nu in balbezit. Loscri speelt de bal door. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 4:1

61e minuut.
Szczypta rent richting de bal. Szczypta passt de bal in één keer door. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap. Półćwiartek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Trbojević komt het veld opgelopen. Małosolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vairelles is nu in balbezit. Loscri begaat een overtreding. Loscri krijgt een gele kaart. Vairelles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vairelles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dyluś springt en kopt de bal. Muciek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 4:2

68e minuut.
Karafeskos passt de bal met de wreef. Loscri is nu in balbezit. Loscri met een sublieme pass. Szczypta rent richting de bal. Szczypta draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Natsis kan de bal niet met de borst controleren. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft een hoge lob. Karafeskos rent richting de bal. Karafeskos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Loscri rent richting de bal. Loscri passt de bal in één keer door. Karafeskos is nu in balbezit. Karafeskos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Natsis passt de bal in één keer door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiec is nu in balbezit. Yörük is nu in balbezit. Yörük geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Starówka Konin - Mszana-Dolna 4:3

85e minuut.
Natsis probeert naar een medespeler te passen. Tesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesei probeert naar een medespeler te passen. Karafeskos rent richting de bal. Karafeskos draait met de bal, schiet en ... Półćwiartek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Adamiec onderschept slim de pass. Adamiec passt de bal met de wreef. Klempa speelt de bal door. Karafeskos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafeskos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starówka Konin 40%, Mszana-Dolna 60%.
Starówka Konin - Mszana-Dolna 4:3